Merhaba arkadaşlar,
AMD Radeon RX470 ekran kartı kullanmaktayım, yeşil ekran problemi yaşıyorum, konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Sistemim:
İşletim sistemi: Windows 10Pro.
İşlemci: Intel Core i5 6600.
Ekran kartı: AMD Radeon RX470.
RAM: 16 GB Kingston HyperX Fury Black RAM,
Anakart: MSI B150 GAMING M3 Intel B150 anakart.
İşlemci soğutucu: Cooler Master Hyper 212 Evo.
PSU: Corsair builder VS550.
Ekran kartının güncel driveri = Radeon soltware versiyon 20.12.1
Örnek görsel=
Sorunum şu, Google Chrome'da video izlerken (sadece büyük ekranda) çıkan 1-2 saniye süren ekranın belirli bir bölümünü kaplayan yeşillikler oluyor, normal bilgisayar kullanımımda, Knight Online oynarken hiçbir yavaşlık veya sorun yok, yeşil çizgi vs, hiçbir şey yok video izlerken küçük ekranda da esasında hiçbir yeşil ekran çıkmıyor ama ekranı buyulttugumde belirli dakika aralıklarında yeşil ekran çıkıyor 1-2 saniye görünüp kayboluyor. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim sağ olun.
Saygılarımla.
AMD Radeon RX470 ekran kartı kullanmaktayım, yeşil ekran problemi yaşıyorum, konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Sistemim:
İşletim sistemi: Windows 10Pro.
İşlemci: Intel Core i5 6600.
Ekran kartı: AMD Radeon RX470.
RAM: 16 GB Kingston HyperX Fury Black RAM,
Anakart: MSI B150 GAMING M3 Intel B150 anakart.
İşlemci soğutucu: Cooler Master Hyper 212 Evo.
PSU: Corsair builder VS550.
Ekran kartının güncel driveri = Radeon soltware versiyon 20.12.1
Örnek görsel=
Sorunum şu, Google Chrome'da video izlerken (sadece büyük ekranda) çıkan 1-2 saniye süren ekranın belirli bir bölümünü kaplayan yeşillikler oluyor, normal bilgisayar kullanımımda, Knight Online oynarken hiçbir yavaşlık veya sorun yok, yeşil çizgi vs, hiçbir şey yok video izlerken küçük ekranda da esasında hiçbir yeşil ekran çıkmıyor ama ekranı buyulttugumde belirli dakika aralıklarında yeşil ekran çıkıyor 1-2 saniye görünüp kayboluyor. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim sağ olun.
Saygılarımla.
Son düzenleyen: Moderatör: