RX 480 8GB Strix Modeli Alınır Mı ?

R@kun_02

Hectopat
RX 480'in Strix modeli almaya değer mi ? Strix her zaman daha iyi bir soğutma ile geliyor. Ve ısı da benim için önemli. Sizce Strix RX 480 alınır mı ? Yoksa başka markalara mı yöneleyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI en iyi soğutan. Perfonmasa gelecek olursak 1-2 FPS oynar. Hepsinin arasinda hosuna gideni al.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI 4 GB olanı kullanıyorum. Attila Total War oynarken en fazla 60-61 gördüm. Fanlar çalıştığında da insanı rahatsız etmiyor. Markalar arasında devasa bir fark yoksa tabi ki ucuz olanını almak daha mantıklı.

Aşağı yukarı ne şiddette bir ses var ? Uzun süre laptop kullandığım için oyun esnasında bağıran fanlardan sıkıldım. Böyle tıslamayı andıran bir ses mi yoksa daha mı farklı ?

İzlediğim videolarda 60 dereceleri geçmiyordu ama. Sende neden öyle oldu acaba ?

Kart yükte olmadığı zamanlarda pasif soğutmada çalışıyor. Gayet iyi bir özellik fakat işlemci her daim sıcak kalıyor. Aslında benim kart biraz sorunluydu. Kendi kendine üç fanını da tam devire getiriyordu bazen.

Msi rx480 kullanıyorum. Lol ve cs go da fanlar çalışmıyor. Zero frozer açık olduğundan. Battlefield 1'de 61-62 en fazla. Strix alınmaz diyemem ama kullanan biri olarak bence Msi

Zaten 55 derece kart için tehlikeli bir sıcaklık değeri değil. Boşta iken zaten fan çalışmasına gerek yok. Boşa güç tüketimi olur o zaman. Benim için oyun sırasındaki sıcaklık önemli. O da 60 derece civarlarında olduğu için beni tatmin etti. Kartın görünüşü de güzel. Sence daha ucuza MSI falan alınır mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…