RX 480 Bilgisayar Kapanma Sorunu

Ayberk Soysal

Megapat
Makaleler
1
Yer
Kırklareli/Lüleburgaz
Daha fazla  
Meslek
ELT Student
Bundan yaklaşık 2 hafta önce bi bilgisayar topladım. Bilgisayar başlarda gayet düzgün çalışıyordu fakat kablosuz ağa bağlanabilmek için aldığım PCI portuna takılan wireless kartını taktıktan ertesi gün bilgisayar oyun içinde kapandı. O zamandan beri kapanma sorunu hala devam ediyor. Bazen hiç aralıksız 4 saat oyun oynayabiliyorum, bazen masaüstünde boşta iken kapanabiliyor herhangi bi zaman kapanıyor diyemiyorum. Yardımcı olmak için yaptıklarımı ve sistemimi yazayım.

Sistemim:
-MSI H170 Gaming M3
-Intel i5 6600 3.30GHz
-Sapphire Rx480
-Kingston HyperX 2133Hz
-Zalman R1 Kasa ve kasa içinde gelen Zalman ZM600-LEII 600w Güç Kaynağı (+80 sertifikası yok bildiğim kadarıyla.)

Denediklerime gelirsek;
- Ekran kartından şüpheleniyordum fakat ekran kartımı çıkarıp denediğimde de kapandı.
- Sıcaklıklardan şüphelendiğim için ısılarla kontrol ettim fakat PC'yi açtığım gibi de kapanabildiğinden ısıdan olduğunu düşünmüyorum.

Sizce sorun PSU olabilir mi? Değilse başka neden olabilir? Şimdiden teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı