RX 480 CrossFire için sistem tavsiyesi

Sizin topladığınız sistem ekran kartsız 4193 lira tutmuş. Benim topladığım sistem de ekran kartsız fakat i7 işlemcisi ile 144 hz, 1 ms monitörü var. Montajı ile birlikte 4540 lira yapıyor. BİOSU felan firmanın kendisi ayarlıyor her şeyi hazır hâle getirip adresinize gönderiyorlar. :) SSD'yi sisteme koymadım çünkü SSD'yi her zaman alabilirsiniz yani alınabilir bir fiyatı var fakat bir monitör öyle değil. :)

Dosya Ekleri

• IMG_8746.PNG
    IMG_8746.PNG
    94,4 KB · Görüntüleme: 102
Sizin topladığınız sistem ekran kartsız 4193 lira tutmuş. Benim topladığım sistem de ekran kartsız fakat i7 işlemcisi ile 144 hz, 1 ms monitörü var. Montajı ile birlikte 4540 lira yapıyor. BİOSU felan firmanın kendisi ayarlıyor her şeyi hazır hâle getirip adresinize gönderiyorlar. :) SSD'yi sisteme koymadım çünkü SSD'yi her zaman alabilirsiniz yani alınabilir bir fiyatı var fakat bir monitör öyle değil. :)
Vatan bilgisayardan almayı tercih ediyorum mağazasından alacağım çünkü. Nedense internet üzerinden alışverişlere güvenemiyorum pek :D :)

O da olabilir fakat 2.el PSU ben önermiyorum pek. Ekran kartı ve işlemci olabilir ama ben 2.el PSU taraftarı değilim. Ama kullanıcı için sıkıntı olmazsa benim için de olmaz.
ikinci el ekran kartları ve işlemciler overclock yapılmış çok kötü şartlar altında kullanılmıştır. ikinci el Psu bile daha mantıklıdır. yalnız sen gidip 4000-5000 liraya kasa alıyorsun neden 2. el alasın ki ? burdaki mantık nedir ? zaten sıfırı 6000 olan pclere 5700 istiyorlar. birde üstüne senin istemediğin anakart + ram + ekran kartı + kasa + psu modelini almış oluyorsun. 2. el kâr değil zarar ettirir ancak. sadece burası değil tüm forumları dolaşın. söylediklerimi anlayacaksınız. birde arada bir zevkine 2. el ilanlara göz atın. şu meşhur 2. el ilan sitesinden.

ikinci el ekran kartları ve işlemciler overclock yapılmış çok kötü şartlar altında kullanılmıştır. ikinci el Psu bile daha mantıklıdır. yalnız sen gidip 4000-5000 liraya kasa alıyorsun neden 2. el alasın ki ? burdaki mantık nedir ? zaten sıfırı 6000 olan pclere 5700 istiyorlar. birde üstüne senin istemediğin anakart + ram + ekran kartı + kasa + psu modelini almış oluyorsun. 2. el kâr değil zarar ettirir ancak. sadece burası değil tüm forumları dolaşın. söylediklerimi anlayacaksınız. birde arada bir zevkine 2. el ilanlara göz atın. şu meşhur 2. el ilan sitesinden.
Ben bütçesi düşükler için yazdım. 150 TL'ye ekran kartı istiyorsa 2.El bir kart alabilir. R7 240 gibi.

Ben bütçesi düşükler için yazdım. 150 TL'ye ekran kartı istiyorsa 2.El bir kart alabilir. R7 240 gibi.
biliyorum kardeşim. yalnız r7 240 bile 150 lirayamı ne gördüm. zaten sıfırı 200-250 birşey. ondada risk var. 50-70 lira aşağısına almak için berbat insanlarla saatlerce telefonda sıkıntı. sonra şehir dışıysa kargolarda sıkıntı. mümkünse ikinci el anakart vidası bile almayın o bile yamuk çıkabiliyor. sonra anakart soketi ekran kartı vida yerleri her ne varsa yalama yapar.

saygıdeğer teknopat yönetimi benim 1 harf imla hatamla uğraşıp beni banlayacağına, sizlere 2. el pc aldığınız zaman yapmanız gereken testleri öğretse ya da sıfır fiyatına ikinci el satın almayın diye video çekse daha mantıklı olurdu.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı