Bu arada 2 gündür bu konu hakkında tüm forumlarda araştırma yapıyorum.Yaptığım araştırma neticesinde bazı kullanıcılar Global Wattman ayarlarında değişiklik yaparak sorunu çözdüğünü söylüyor.Bende mantık olarak bu ekran kartını 1 yıldır sorunsuz olarak kullanıyorum,bir anda nasıl bu şekilde kapanmaya başlayabilir.OC yapmadım ve oynadığım oyunlarda 8 GB 'lık kullanabileceğim vram miktarından 920 MB kullandığım zaman bile oyun kapanıyor ?.Çok mantıksız geldi açıkçası bana ve bu hatayı yaşamadan önceki ekran kartı driverını indirip denemek istedim.Tam tarihini hatırlamadığım için 17.1.1 güncellemesini indirdim.Gözlemlediğim kadarıyla şuanda bilgisayarımın ekranı gitmiyor.Bazı oyunlarda kapanmıyor.Forumlarda bahsedilen konunun temeli yeni güncelleme ile sorun yaşayan kullanıcıların Global Wattman ayarlarından bazı ayarlamaları kendileri editleyerek bu soruna çözüm bulmuş olmaları.Şuanda bu ekran kartına sahip olan kullanıcılar için eski driverlardan bir tanesini yükleyip geçiçi olarak bir çözüm üretebilirler.Mümkümse 2017 yılında yapılan bir güncelleştirmeyi yükleyin.Ben o şekilde yükledim.1 Hafta sonra bende ekran kartını servise göndereceğim.Benim gibi bilgisayarda acil işi olupta göndermeden önce işlerini halletmek isteyen kullanıcılar için geçici bir çözüm yolu.