Rx 480 Rust Oynanır mı?

Arkadaşlar yine RX480'i GTX Titan X 3-Way SLI sanmaya başladılar, abartılı yorumlarda bulunuyorlar :) Yaz Youtube'ye ''Rust GTX970 FPS Test'' diye, elindeki RX 480 ile de üç aşağı beş yukarı aynı FPS'leri alacaksın.

Arkadaşlar yine RX480'i GTX Titan X 3-Way SLI sanmaya başladılar, abartılı yorumlarda bulunuyorlar :) Yaz Youtube'ye ''Rust GTX970 FPS Test'' diye, elindeki RX 480 ile de üç aşağı beş yukarı aynı FPS'leri alacaksın.
Ahahaha :) Arkadaşın sistemi gayet iyi olup oynatır mı şeklindeki sorusuna yanlış anlaşılmayacak şekilde takıldığımız için mübalağa yaparak anlattık :) yoksa RX480'in çapı belli :p Bu arada bilgili bi abimize benziyorsunuz :p size bu konu dışında birkaç soru sorabilir miyim ?

Ahahaha :) Arkadaşın sistemi gayet iyi olup oynatır mı şeklindeki sorusuna yanlış anlaşılmayacak şekilde takıldığımız için mübalağa yaparak anlattık :) yoksa RX480'in çapı belli :p
Farkındayım dostum, sadece burada değil diğer konularda da RX 480, Titanlaştırılıyor. (Neden Nvidia cephesinden örnek veriyorsun, Nvidiacistmisin diyenlere ithafen, ''Furyleştiriliyor'') Zamanında G3258 içinde aynı şey yapıldı. Bir de Zalman Z3 Plus :)

Farkındayım dostum, sadece burada değil diğer konularda da RX 480, Titanlaştırılıyor. (Neden Nvidia cephesinden örnek veriyorsun, Nvidiacistmisin diyenlere ithafen, ''Furyleştiriliyor'') Zamanında G3258 içinde aynı şey yapıldı. Bir de Zalman Z3 Plus :)
Vallahi tam konusuna değindin en son :) Bende bilgisayar toplayacağım aklımda birkaç soru var buradaki konuyu çok dağıtmadan forumu da çok kirletmeden size birkaç soru sormak istiyorum :) mail adresim ysf.btn9@gmail.com. Forum kuralları gereği özel iletişime geçmek yasak fakat her seferinde konu açıp diğer konuların altta kalmasını önlemek amacıyla verilmiş bir adres. Modaretör'lerimiz onaylamazsa anında iletişim adresini kaldırabilirler :) Saygılarımla...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı