RX 480 sistem nasıldır?

@Savaş46 Arkadaşın kullandığı monitör bu sistem için gayet yerinde. 144Hz RX 480 için fazla.
RX 480 için fazla falan değil hocam yanlışınız var. Eğer ki oynadığı oyunlar csgo ya da battlefield 1 gibi FPS oyunları oynuyorsa devasa farklılıklar görücektir. Bu arada böyle 144hz monitör kullanan herkesin ekran kartı 1080 değil. GTX 1060 ile kullanan arkadaşım var benim. Yanlış bilgilendirme yapmayın.

Ben sadece bileşenleri listeledim. İsteyen istediği mağazadan veya siteden alabilir. Ayrıca eleştiri yapmadan önce kusursuz bir yazı yazmanızı öneririm. Mesela "kullana bilirsiniz" yazmak doğru bir yazım şekli değildir. Bu tavsiyelerimi kendiniz için "kullanabilirsiniz". @IontHyTe
Sizin de buraya gelip sistem hazırlamadan önce bi' kuralları okuyup forumda zaman geçirip kusursuz bir yazı yazmanızı öneririm. Mesela "kullanabilirsiniz" yazınca sistem altını kırmızı ile karalıyor ama "kullana bilirsiniz" yazınca karalamıyor. Bu tavsiyelerimi kendiniz için "kullanabilirsiniz".

RX 480 için fazla falan değil hocam yanlışınız var. Eğer ki oynadığı oyunlar csgo ya da battlefield 1 gibi FPS oyunları oynuyorsa devasa farklılıklar görücektir. Bu arada böyle 144hz monitör kullanan herkesin ekran kartı 1080 değil. GTX 1060 ile kullanan arkadaşım var benim. Yanlış bilgilendirme yapmayın.
Yanlış bilgilendirme yapmıyorum. Düşük sistem isteyen oyunlarda 144Hz işe yarar ama onun haricinde genelde 80-90 FPS alır. Kullanılmasında bir sıkıntı yok zaten. Ama arkadaşın kullandığı yeterli.

RX 480 için fazla falan değil hocam yanlışınız var. Eğer ki oynadığı oyunlar CS:GO ya da Battlefield 1 gibi FPS oyunları oynuyorsa devasa farklılıklar görecektir. Bu arada böyle 144HZ monitör kullanan herkesin ekran kartı 1080 değil. GTX 1060 ile kullanan arkadaşım var benim. Yanlış bilgilendirme yapmayın.
Sorun o değil. RX 480 BF1 gibi oyunlarda 144 FPS civarına çıkabiliyor mu? Hayır. O zaman 144HZ bi' s**ine yaramaz. Onun yerine FREESYNC monitör tercih etmelidir. Ama CS:GO gibi az sistem gerektiren, yüksek FPS aldığın oyunlarda 144HZ devreye girecektir. Tabii onda da profesyonel oynamadığı sürece gerek görmüyoruz. Bir şeyi bir defa okuyup hemen yanlış anlamayın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı