Liar Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #2 Arkadaşlar sizce i5 7400 RX 480 8 GB Sapphire Nitro+ ve 16 GB RAM ile AC Valhalla'da kaç FPS alabilirim? Hangi değerlerde?
Arkadaşlar sizce i5 7400 RX 480 8 GB Sapphire Nitro+ ve 16 GB RAM ile AC Valhalla'da kaç FPS alabilirim? Hangi değerlerde?
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 20 Aralık 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşlemci daha iyi olduğu için bu videodaki değerlerden biraz daha yüksek alırsınız diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşlemci daha iyi olduğu için bu videodaki değerlerden biraz daha yüksek alırsınız diye düşünüyorum.
KS KS Liar Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #4 aynen ama orda bide 4 gb ekran kartı benim 8 yani 30 fps filan alsam yeter Artı 0 Eksi
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 20 Aralık 2020 #5 Liar dedi: aynen ama orda bide 4 gb ekran kartı benim 8 yani 30 fps filan alsam yeter Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya da göz atabilirsin. Buradaki 8 GB. Artı 0 Eksi
Liar dedi: aynen ama orda bide 4 gb ekran kartı benim 8 yani 30 fps filan alsam yeter Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya da göz atabilirsin. Buradaki 8 GB.
KS KS Liar Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #6 bunada baktımda reis bundada işemci biraz benimkinden iyi teşekkür ederim yardımın için 30 35 fps alırım diye düşünüyorum teşekkür ederim tekrardan yardımın için Artı 0 Eksi
bunada baktımda reis bundada işemci biraz benimkinden iyi teşekkür ederim yardımın için 30 35 fps alırım diye düşünüyorum teşekkür ederim tekrardan yardımın için