RX 480 ve i7-6700 Sistemin Uyumluluğu

@Nazım Paşa Hocam ben tavsiye veremiyeceğim.

Konu çok karışmış hoşlanmıyorum böyle konulardan.

Arkadaş bence yeni konu açmalı. Daha sağlıklı bir tavsiye verebiliriz.

Vay arkadaş verilerle videolarla konuşuyoruz inandıramıyoruz. Neyse pek sağlıklı bir tartışma ortamı yok bu forumda ben kaçar siz keyfinizi bozmayın devam edin aranızda [emoji1]

Sent from my D5803 using Technopat Sosyal mobile app

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Al sana kanıt, sağlıklı bir tartışma ortamı var bu forumda.

Al sana kanıt, sağlıklı bir tartışma ortamı var bu forumda.

Hocam bırakın şuna bir şey kanıtlamaya çalışmayın. Vaktinize yazık.

Pentium 4K diye bir işlemci olsa İ3 6100'den iyi diyecek bir arkadaş.

Kaynak verdiği site sağlıklı, doğru bilgi veren bir sitede değil.

Ben o siteyi yine GPU yada CPU Boss'dan bir tık iyi buluyorum Boss'lar baya baya kötü ya.

Doğru olmasa bile mantıkla anlayabilir az insan İ5 nasıl İ7'den iyi olsun ?

Userbenchmark için kötünün iyisi diyebilirim :D

Kanıt diye verdiğin videoda i7 oyunlarda güçlü bir ekran kartı kullanıldığı için darboğaz yaşamış render performansı da 4c/8t olduğu için (bir zahmet) 6600kdan daha iyi performans vermiş. Bu benim dediğim veya verdiğim verilerden neyi çürütüyor ki anlamadım. Beğenmediğiniz sitenin kaynağı da kullanıcılar bu arada. Yani kullanıcı benchmarklarının verileri onlar. Görebileceğiniz en güvenilir verilerdir. Bir de lafımı çarpıtmayın i5 i7den iyi demedim. OYUN PERFORMANSI konusunda çok iş parçacığı sayısının bir önemi olmadığı için ve tek çekirdek performansının önemli olduğu için 7600k ile 7700 arasında bir fark yok o kadar para vermeye de gerek yok dedim. Hatta 7700k ile bile pek fark yok ki video ile de gösterdim . Size söylediğim her şeyi nedenleri ile de açıkladım. Sizin yaptığınız tek şey 7>5 o zaman i7 iyi. Sağlıklı bir tartışma ortamı yok deme sebebim de bu kibirli tavrınız. İsteyen gitsin istediğini alsın para sizin paranız. Hadi sağlıcakla kalın

HT teknolojisi tek çekirdek ile alakası yok, aksini diyen kim? Saf işlemci ve çoklu çekirdek gücü olarak İ7 7700K modeli çok daha güçlü bir modeldir. O videoda da darboğaz falan yok. İ5 7600K modelleri oyun performansı olarak gayet iyiler ama saf işlemci gücü olarak İ7 işlemcileriyle kapışacak düzeyde değiller. Özellikle çok güçlü ekran kartı taktığında ve CPU çekirdek daha fazla kullanan oyunlar İ7 serisi ile dediğin İ5 modeli arasında fark artıyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı