RX 480 VGA to DVI ile Ekran Gelmeme Sorunu

Seperas

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar ekran kartım MSI RX 480 GAMING X 8 GB, monitorum Samsung S22D300 VGA donusturucu ile DVI baglanti sağlıyorum ama monitorde hicbir kipirdama yok, sinyal yok diye uyarı geliyor su an VGA HDMi donusturucu kullaniyorum bir sıkıntı olur mu yoksa ayarlayip DVI bağlantimi yapmaliyim ya da HDMI daha mi iyi olur, boyle kalsin mi simdiden tesekkur ederim cevaplariniz için.

Merhaba arkadaslar ekran kartım MSI RX 480 GAMING X 8 GB, monitorum Samsung S22D300 VGA donusturucu ile DVI baglanti sağlıyorum ama monitorde hicbir kipirdama yok, sinyal yok diye uyarı geliyor su an VGA HDMi donusturucu kullaniyorum bir sıkıntı olur mu yoksa ayarlayip DVI bağlantimi yapmaliyim ya da HDMI daha mi iyi olur, boyle kalsin mi simdiden tesekkur ederim cevaplariniz için.
HDMİ kullanmanız daha sağlıklı olur ayriyetten HDMİ biraz daha iyi bir görüntü verir.

Sent from my General Mobile 4G using Technopat Sosyal mobile app

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı