RX 480 vs GTX 1060

Bütçe
1700

Kare Tilki

Hectopat
Daha fazla  
Bu iki kart ile ilgili önceden çok konu açılmış çoğuna baktım ama yeni konu çok fazla görmedim aralarında ki fark hâlâ aynı mı?

MSI GTX 1060 6 GB Gaming X

XFX RX 480 8 GB.

Fiyat farkı 300 TL AMD daha ucuzdur.

Bu kartlar birbirine çok yakın diye biliyorum kafama takılan bir soru GTX 6 GB RX 480'nin 8 GB olmasının faydası var mı?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

GTX 1060 DX 12 de geride deniliyordu güncellemeler ile değişme oldu mu?

Aman aman bir şey yok arada, RX500 serisi genelde mining BIOS yemiş oluyor ve yorgun oluyor tabii bunun yanında 185W güç çekiyor. 1060 6 GB daha iyi olur. (Eski 580 8 GB kullanicisiyim)

Aman aman bir şey yok arada, RX500 serisi genelde mining BIOS yemiş oluyor ve yorgun oluyor tabii bunun yanında 185W güç çekiyor. 1060 6 GB daha iyi olur. (eski 580 8 GB kullanicisiyim)

Bende hep AMD kullandım RX 400 ve 500 serisi ikinci el biraz tehlikeli geliyor o yüzden emin olamadım ilk defa NVIDIA kullanacağım o zaman GTX 1060'ı alayım sağ olun.

Hayırlı olsun.

Şu an alsam mı bilemedim GTX 1060 satan kişi kartı test etmek istemedi birkaç yıl önce kasadan çıkardığını söyledi RX 480 satan kişi bilgisayarcı galiba çok fazla ürün satmış profilinde gözüküyor kartın testlerini yaparız istersen bakımlarını da yaparım dedi.

Şimdi ne yapsam bilemedim GTX 1060 sağlam çıkmama ihtimali olur mu ki

Başka ilanlara bakın. Bilgisayarcılara şahsen pek bulaşmayın derim.

@Kare Tilki yer verin ben kart bulıyım size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…