RX 480 vs GTX 1070

Gtx 1070 almalısınız. Tek başına titan x'i geride bırakıyor. Ancak rx 480 ile crossfire yaparsanız gtx 1080 performansına birebir ulaşırsınız.

Birebir ulaşamaz işte...
Ulaşması için (en fazla %80 ulaşır) en az 2 milyarlık işlemci alması lazım.

Elindeki işlemciyle cf nin %40 ını bile alamaz.

Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın.

Kendinizi çok bilgili sanıp diğer mesajları okumadan cevap vermeyin.

Ben de ilk başta sizin gibi düşündüm ama Yether arkadaşımız sağolsun hatamı düzeltti.

Birebir ulaşamaz işte...
Ulaşması için (en fazla %80 ulaşır) en az 2 milyarlık işlemci alması lazım.

Elindeki işlemciyle cf nin %40 ını bile alamaz.

Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın.

Kendinizi çok bilgili sanıp diğer mesajları okumadan cevap vermeyin.

Ben de ilk başta sizin gibi düşündüm ama Yether arkadaşımız sağolsun hatamı düzeltti.
Bu dediğim bilgi belki doğru olmayabilir. Ancak çok yakın bir performans vereceği kesin. Ve işlemci konusunda da haklısınız. Son zamanlarda çıkan oyunlarda işlemcilerin performansı her geçen gün daha da belli oluyor.

Bu dediğim bilgi belki doğru olmayabilir. Ancak çok yakın bir performans vereceği kesin. Ve işlemci konusunda da haklısınız. Son zamanlarda çıkan oyunlarda işlemcilerin performansı her geçen gün daha da belli oluyor.

Kardeş hiçbir oyun cf yi veya sli yi %100 desteklemez.

Cf yapsa bile o işlemciyle %40 performans bile alamaz.

En yüksek performansı alması için işlemciye en az 2 milyar vermeli.

Yani RX 480 CF yerine bir GTX 1080 daha ucuz olur siz düşünün.

Yani kesinlikle CF veya SLI gibi işlerle uğraşmayın onun yerine yeni tek bir ekran kartı alın.

GTX 1070 Titan X ile aynı performans vereceği söyleniyor. Hatta biraz daha az. Ama asıl performans odağı saf güç değil GTX 1070' in. Oyun içinde çözünürlük arttıkça performans azalışı minimum olucak. Ve 4K' da Titan X' i geçicek. Fakat 1080p de öyle efsane bir fark yok. Bunların dışında duyurulan resmi benchmarklarda GTX 1070 genel olarak Titan X' ten iyi durumda. GTX 1080 için denince inanmamıştım ki kart çıkınca anladım adamlar haklıymış. Tek yanlışları MHZ değeri olmuştu. Eğer yine doğruyu söylüyorlarsa Titan X' ten iyi bir kart bekliyoruz demektir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı