- Makaleler
- 13
Daha fazla
Önemli olan insanları ne kadar bilgilendirdiğindir...
İnsanların yazından ne kadar yararlandığıdır yani insanların yazılarını eleştirmektense bilgilendirici yazılar yazsanız daha iyi olacaktır.
Bekle deyip geçmek en kolay şeydir ama belliki arkadaşın acelesi var.
Ve ben ona GTX1070 almasını da tercih ettim.
Ama lafı dolandırıyorsunuz çok derine iniyorsunuz (adamın elektrik faturasına bile)...
Zaten ben ona GTX1070 almasının daha sağlıklı olacağını söylemiştim gerek bütçesi gerek istediği NVIDIA avantajlarından dolayı.
Bu arada DirectX 12 de R9 390 ekran kartı DirectX 11 de geçemediği GTX 980 e açık ara fark takmıştır bilginize...
Eğer istediğiniz oyunlar DirectX 12 destekliyorsa AMD nin bahsettiğimiz sınıf ekran kartlarıyla çok avantajlısınızdır.
Ya ben kimi eleştirdim? CF ve SLI tavsiye edilmediğini ve bunu derinlemesine KANITLARLA anlattım 1070 önermek de kolay bekle demekten çok. Anlattıklarımın düzmece olduğuna vardın. Hangisi düzmece anlatsana. Daha PCI hat sayısının ne olduğunu bilmeden bana millete düzmeceler anlatıyorsun dedin. Yani ben sadece bekle demişim gibi muamele gösteriyorsunuz. Ben çok iyi bir şey yazdım çok iyiyim gibi ego kokan hareketler yaptım mı? Yani ben CF ve SLI'ı firmalar bile tavsiye etmiyorken yapmamanız gerektiğinden bahsettim. Elektrik faturasına bile girerim yani aradaki farkı herkes biliyor. Arkadaş günde 10 saat tam yükte oynuyor farkı sen düşün. Önemli olan bilgilendirmek de kuru kuruya bilgilendirmek de olmuyor. Ben başka yerde sapphire iyidir sapphire al dediğimde niye herkes bana tepki gösterdi? Çünkü kanıt yok ASUS her alanda başarılı olduğu için AMD soğutmasında da başarılı olacağını düşünenler var ve bunu kanıt olarak sana söylüyorlar. MSI AMD kartlarda iyi ama soğutma konusunda ve fiyat avantajında sapphire daha iyi şimdi ben "sapphire alın nokta" desem kim alacak? Ya da kim bana katılacak? Sadece olayın farkında olan kişiler bana katılacak. Kanıt sunmadan bana düzmece yapıyorsun dedin. Kanıt sundum olaya başka yerden girdin ki çelişkiye girdin şu an. Orada benim yazdıklarımın yalan olduğuna kadar gittin. Şimdi de lafı dolandırıyorsun diyorsun kanıt göstermeden ben seni bile inandıramıyorum. Bir zahmet lafı dolandırarak anlatayım. Derine inmesem düzmece derine insem önemli olan bilgi. Kardeşim daha söylediğim bilgiye inanmıyorsun bir zahmet nVidia protokole dökmüş işte arada fatura farkı var 5960 x ile anca tam performans kullanılacak bunlardan bahsetmek zorundayım.