- Makaleler
- 13
Daha fazla
Crossfire önermiyorum. RX480 X 2 = GTX 1070 benzeri ilkokul hesabı yapmak yanlış olur. Ayrıca ben AMD' den daha iyi kartlar bekliyordum. Maalesef çıkacak olan kartlar anca GTX 980 Ti ile yarışacak. Belki bunu fark edip bir hamle daha yaparlar ama artık pek güvenim kalmadı. Kısaca daha fazla beklemeyin yani. Biraz daha beklerseniz GTX 1080Ti çıkar GTX 1080' e yetişmek için alev alan bir AMD kart çıkar. AMD her sene bu hataya düşüyor. Benim önerim eğer o kadar iyi bir monitörünüz yoksa RX 480 almanız. Bu sefer AMD' nin beğendiğim bir kartı. Eğer fiyatı beklendiği gibi olursa vereceği performans açısından çok hesaplı olur. Tabi her sene bekliyoruz sonuç içler acısı. Bu sene AMD toparlanıyor derken Nvidia o darbeyi vurdu. Titan X' ten daha güçlü iki tane kart. Artık adamlar AMD' yi bırakmış kendilerini solluyor.
Bu söylediklerim hep Nvidia tarafını övmek gibi dursada, gerçekler bunlar. Şimdi can alıcı noktaya gelelim. Bu kadar yazı yazdım ve sizlerde bir çok yazı yazmışsınız. Sizce daha piyasaya çıkmamış kartlar için bu kadar tartışmak değer mi? Bence boş iş. Yani adam öneri istemiş biz satış elemanı gibi kart pazarlıyoruz. En mantıklı yorumu yapmak değil, en yararlı yorumu yapmak daha önemlidir. Fikir kabul ettirmek yerine fikir vermek lazım. Tabi bazılarına ağzının payını vermek gerekiyor. Ben fikrimi söyledim. Eğer iyi bir monitör yoksa GTX 1070 almaya gerek yok. Ama iyi bir performans istiyorsanız ve uzun bir süre ultra ayar istiyorsanız GTX 1070 alın. SLI ya da CF ile uğraşmayın. Ayrıca buralarda bir noktadan sonra kafanız karışır. Çünkü acemice şeyler önerenler ne kadar dikkate alınmasada kafanızda yer eder. Şimdiden hayırlı olsun.
Keşke dediğinizi yapabilsem ama beklemeye zamanım kalmadı yaz tatiline girer girmez alıcağım Pc'yi o yüzden bir şekilde halletmem lazım.
Ellerinize sağlık hocam bilinçlendim baya.
Ama ben şimdi gtx 1070 almak istiyorum ama Amd çok kararlı ve azimli duruyor gtx 1070 almak daha mantıklı değilmi, Çünkü Shadowplay'ı çok kullanacağım.
Tabi ki ama artık son yıllarda AMD bu politikayı zorunlu olarak izliyor. Buna üzülüyorum. bahsettiğim şey buydu. Artık Zen mimarili işlemcilerinden umut vaad ediyorumHerşeyde haklısınız ama şunu unutmayalım ki AMD ve NVIDIA farklı politikalar izliyor.
NVIDIA bayağı üst bütçeli kısma hitap ederek para kazanıyor.
AMD ise orta-düşük bütçeli kısma hitap ederek para kazanıyor.
Tabiki de NVIDIA şuanda önde ama unutmayalım ki rakibiyle politikaları farklı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.