RX 480 vs GTX 1070

512mb ekran kartı ile 6 sene idare ettim dostum çok fazla fps manyağı değilim açıkçası sadece sistemi değiştirmenin zamanı geldiğini düşünüyorum :/

Eğer 1070 alabilecekseniz kesinlikle 1070 almalısınız zaten bu iki kartın performans olarak karşılaştırılması saçma.

Performans olarak karşılaştırmak ayıp olur zaten dostum yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.
Her yönü ile karşılaştırıyoruz, sizin hatanız yok. Hatta bu konuda performans konusuna hiç değinilmedi, hep ''kullanılabilirlik'' üzerine konuşuldu...

Tek kart performansına bakılacaksa GTX 1070. Crossfire'ın getirilerinden yararlanmak isterseniz RX 480 ve RX 480'in Crossfire performansı testlerde de görüldüğü üzere GTX 1080'e yakındır.

O zaman rx480 alıyım 4-5 sene sonra baktım performans düştü 2. rx480 alırım hem o zaman fiyatı daha uygun olur. Peki monitörü freesync destekli almalımıyım etkisi olur mu?
Olur hocam. Dediğim gibi işlemciyi yükseltirsiniz, yeni kartlar çıkınca da istediğinizi yaparsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…