RX 480 vs RX 580

Vatan madem pahali satiyo diyosunuz, o zaman rx480in fiyatini nanokatologdan, rx580in fiyatini vatandan alip karsilastirmayin

Vatan'dan aldığımızı kim söyledi sana ?

En ucuz yerde 1350 TL RX 580.
(İncehesap)

En ucuz yerde 1050 TL RX 480.
(Nanokatalog)

Link atar mısınız ?

Yahu böyle insanlar geliyor bizleri sinir edip gidiyorlar. Ne anlıyorlarsa.

Bu karşılaştırmayı yaparken aynı marka ve modelleri birbiriyle kıyaslamak daha doğru olur. Örneğin MSI Gaming X modelini alacaksa aralarında 5tl gibi bir fark var, tabii ki RX580 almalı. ASUS'un Strix modellerinde bu fark 200tl ye kadar çıkıyor. Ama en ucuz RX480 ile (XFX -1050tl) en ucuz RX580 (Sapphire -1267tl) arasında fark ise 217tl, yani bu durumda RX480 almak mantıklı. Gaming X serisinden alacaklar ise RX580 almalı.

XFX ile MSI arasında aman aman bir fark yok. Birde şu 1267 TL olan RX 580 in linkini atar mısınız ? Merak ediyorum da.

XFX zaten çok kaliteli. Aynı model olmasına gerek yok neticede hepsi aynı chipsete sahip.

Ben sadece rx480in xfx veya armor modeliyle, rx580in gaming x modelini karsilastirmayi adil bulmadim, saglikli bir karsilastirma icin 580inde xfx veya armor modelini beklemeliyiz. Ama onun disinda haklisiniz en ucuz modeller arasi fark 200-300 lira civari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…