RX 550 4GB Alınır mı ?

Neden? Sorun falan mı yaşadın? Olay sorun yaşamansa o tüm markalarda olağan bir şey, sadece bir sorundan tüm s
Neden? Sorun falan mı yaşadın? Olay sorun yaşamansa o tüm markalarda olağan bir şey, sadece bir sorundan tüm seri atılmaz.
Rx480 kullandım ısınma problemi sürekli FPS dropları yetersiz performans daha say say bitiremem. Suan 1080 kullanıyorum hiç bir sorunum yok tüm markalarda olağan birşey diye bir kaide de bunu neye dayanarak söyledin bilmiyorum ama RX çöp bana göre..

Geçmiş kullanıcı olarak kesinlikle RX serisini önermiyorum.

Neden önermiyorsun?

Kardeşim RX 480'le 1080 Ti eşit mi? Sapphire RX 5700XT Nitro+ kullan bakayım.
Bu videoyu izle. Aralarında 4.5 bin TL'lik fark olmasına rağmen çoğu oyunda 5700 XT geçiyor. Yük altında da maksimum alacagı sıcaklık 70 derece.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"RX çöp bana göre." Sana göresi, bana göresi yok bu işin. Milleti yanlış yönlendirmeyin lütfen. Performans ortada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
2 GB versiyonuna göre daha iyimiş APU sistemi tercih edin diyorlar bu kart yerine ama bu APU'dan daha performanslı bir karttır testlere göre izlediğim en azından öyleydi 2 gb versiyonu 3 4 FPS fark ediyordu 4 GB versiyonu da 5 6 FPS daha yüksek bu videoda geleceğe yatırım amaçlı iyi değil ama günü kurtarır bence.[İşlemci farklılık gösterebiliyor mu emin değilim]

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı