RX 550- AREZ RX 550 no signal hatası

FurkanPLTT

Kilopat
Yer
Edirne/Tekirdağ
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, bir sene önce bu kartı aldım driver yükleyememiştim CD-DVD ROM olmadığı için, bilgisayar tamircisine yolladım ve 1 senedir onların driverlarıyla kullanıyordum kutusunu kaybettim; üniversite evi malum. Son zamanlarda no signal hatası vermeye başladı bilgisayar bir tamirciye yolladım ekran kartı dedi fakat sadece, GTA 5 rage-MP üzerinde bu hatayı veriyor uzun saatler Witcher 3 wild hunt yüksek ayarlarda oynuyorum vermiyor bu hatayı bugün kartı fanında " AREZ " yazısını gördüm acaba bugüne kadar yanlış driver mı kullanıyordum? Asus AREZ olarak VGA driverını ve GPU Tweak 2 programlarını da diğerlerini DDU ile temizleyip kurdum bu sefer hiç hatasız çalıştı fakat; Rainbow Six Siege girdiğimde sol üstte kartınızın driverı yanlış gibi bir bildirim aldım tekrar eski Driver'a dönüş yaptım şu an bilgisayarı açarken açılışta siyah ekranda kaldı bir süre bilemiyorum çözemedim dün uzun saatler Rainbow oynadım bu arada herhangi bir hata vs. almadım yardımlarınızı bekliyorum...

Tahminimce kart, slotundan kayma yapıyor ve sabit durmuyor. Son zamanlarda kasaya bir darbe vs. oldu mu? Tavsiyem kartı çıkarıp tekrar takmanız ve plastik kelepçeyle sabitlemeniz. Daha önce iki kez başıma geldi ve sebep ekran kartının yerinden oynamasıydı. Aynı zamanda driverları her zaman sürücülerin resmi sitesinden indirmeniz. Asus yerine Amd sitesi üzerinden son driverları kurarsanız daha sağlıklı sonuçlar alabilirsiniz.

Tahminimce kart, slotundan kayma yapıyor ve sabit durmuyor. Son zamanlarda kasaya bir darbe vs. oldu mu? Tavsiyem kartı çıkarıp tekrar takmanız ve plastik kelepçeyle sabitlemeniz. Daha önce iki kez başıma geldi ve sebep ekran kartının yerinden oynamasıydı. Aynı zamanda driverları her zaman sürücülerin resmi sitesinden indirmeniz. ASUS yerine AMD sitesi üzerinden son driverları kurarsanız daha sağlıklı sonuçlar alabilirsiniz.

Yorumunuz için teşekkürler fakat AMD driverları sorun yapıyordu kartın üzerinde ASUS'a ait kartın etiketi var AMD ile kullanınca no signal alıyorum ve tabii dahası yukarıda anlattığım gibi kartı sabitledim zaten vida yuvalarından kasaya zor oynuyor kontrol ediyorum yuvaya tam oturmuş mu diye zaten fakat sanmıyorum o yüzden olacağını. Yani şöyle söyliyeyim karta baktım ecet Asus Arez Rx550 tamirci AMD nin sitesinden kurmuş driveri ve sorunları anlattım ben Asus tan kurdum sorun yok sadece Rainbow six siege girince yanlış driver bildirimi geldi.
Şu an ASUS sitesinden indirdiğim driver.
Oyunu açınca aldığım hata bu fakat AMD driverları ile belirli bir süre sonra no signal alıyorum sıcaklık değerlerini kontrol ettim FurMark testine soktum sorun yok RAM slotlarına baktım sorun yok.

Dosya Ekleri

• 16050093839915226114038223323314.jpg
    16050093839915226114038223323314.jpg
    147,5 KB · Görüntüleme: 36
  • 16050094671162251629486800014289.jpg
    16050094671162251629486800014289.jpg
    95,9 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı