RX 550 ekran kartı alınır mı?

Wabi

Decapat
Daha fazla  
İyi sosyaller, sistemim için RX 550 bakıyorum fakat değer okuma konusunda bir bilgim yok bu değerler sizce iyi mi? Bir yandan da neye göre okuduğunuzu yazıp öğretirsiniz çok memnun kalırım teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• ekran akrtı.png
    ekran akrtı.png
    408,7 KB · Görüntüleme: 36
Islemcin ne? Duzgun bir islemci ise Valorant ve CS2 oynatir. CS2'de pek iyi degerler alamazsin ama. Haricinde ben GoW ve GoW Ragnarok oynadim o kart ile. R5 3600 ile beraber. Low'da FSR ve fg acik iken 50-55 FPS veriyor.

Kaca aliyorsunuz bu arada?

Furmark okurken dereceye ve fan %'sine bakiyorsuz. Ancak fotografta fan %0 gozukuyor. Tekrar furmark alirsaniz daha iyi olur.

Islemcin ne? Duzgun bir islemci ise Valorant ve CS2 oynatir. CS2'de pek iyi degerler alamazsin ama. Haricinde ben GoW ve GoW Ragnarok oynadim o kart ile. R5 3600 ile beraber. Low'da FSR ve fg acik iken 50-55 FPS veriyor.

Kaca aliyorsunuz bu arada?

FurMark okurken dereceye ve fan %'sine bakiyorsuz. Ancak fotografta fan %0 gozukuyor. Tekrar FurMark alirsaniz daha iyi olur.

Hocam genelde eski tarz oyunlar oynuyorum r. E. P. O tarzında böyle dandik grafikli ama eğlenceli oyunlar. Intel Core i3 6098P işlemcim. 1750TL istiyor.

Sıcaklıklar güzel fakat 1750 TL çok fazla o kart için.

Şu anda 1000TL'ye buldum hocam bir sorumda ideal fan seviyesi ve derece nedir kartin tam olarak iyi durumda olduğunu nasıl anlayacağım?

%50-70 fan yüzdesinde 75 dereceyi geçmiyorsa soğutması iyi diyebiliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı