Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #1 MSI Afterburner fanları 100'e çektim. Yük altına bindirdim. Yok olmuyor. Ne yapacağım? Vallahi ya! Bana bir çözüm söyleyin. Daha 2 yıl garantisi var. Sorun yok ama yine de garantiye göndermeden çözeyim şunu. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2021
MSI Afterburner fanları 100'e çektim. Yük altına bindirdim. Yok olmuyor. Ne yapacağım? Vallahi ya! Bana bir çözüm söyleyin. Daha 2 yıl garantisi var. Sorun yok ama yine de garantiye göndermeden çözeyim şunu.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 12 Aralık 2021 #11 Adam paylaşmış zaten 92 derecede bile çalışmıyor. Bayağı bildiğin elinle döndür fanı bir kez bilgisayar açıkken. Dönmeye devam etmezse bakalım. Artı 0 Eksi
Adam paylaşmış zaten 92 derecede bile çalışmıyor. Bayağı bildiğin elinle döndür fanı bir kez bilgisayar açıkken. Dönmeye devam etmezse bakalım.
KS KS Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #12 Akif dedi: Adam paylaşmış zaten 92 derecede bile çalışmıyor. Bayağı bildiğin elinle döndür fanı bir kez bilgisayar açıkken. Dönmeye devam etmezse bakalım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam şimdi denedim önceden de denemiştim olmuyor maalesef. Artı 0 Eksi
Akif dedi: Adam paylaşmış zaten 92 derecede bile çalışmıyor. Bayağı bildiğin elinle döndür fanı bir kez bilgisayar açıkken. Dönmeye devam etmezse bakalım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam şimdi denedim önceden de denemiştim olmuyor maalesef.
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 12 Aralık 2021 #13 Mert Atakann dedi: Yok hocam şimdi denedim önceden de denemiştim olmuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... O zaman garantiye gönderin kendiniz kartı açıp yapmaya çalışmayın garantisi varmış zaten. Artı 0 Eksi
Mert Atakann dedi: Yok hocam şimdi denedim önceden de denemiştim olmuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... O zaman garantiye gönderin kendiniz kartı açıp yapmaya çalışmayın garantisi varmış zaten.
KS KS Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #14 zod1ax dedi: O zaman garantiye gönderin kendiniz kartı açıp yapmaya çalışmayın garantisi varmış zaten. Genişletmek için tıkla... Ben şu anda garantisiz çözüm yolu arıyorum pazar günü olduğu için müşteri hizmetleri aktif değil yarın GameGaraj'la görüşeceğim. Akif dedi: Adam paylaşmış zaten 92 derecede bile çalışmıyor. Bayağı bildiğin elinle döndür fanı bir kez bilgisayar açıkken. Dönmeye devam etmezse bakalım. Genişletmek için tıkla... Ne yapabilirim hocam? İşe yaramadı. Son düzenleme: 12 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
zod1ax dedi: O zaman garantiye gönderin kendiniz kartı açıp yapmaya çalışmayın garantisi varmış zaten. Genişletmek için tıkla... Ben şu anda garantisiz çözüm yolu arıyorum pazar günü olduğu için müşteri hizmetleri aktif değil yarın GameGaraj'la görüşeceğim. Akif dedi: Adam paylaşmış zaten 92 derecede bile çalışmıyor. Bayağı bildiğin elinle döndür fanı bir kez bilgisayar açıkken. Dönmeye devam etmezse bakalım. Genişletmek için tıkla... Ne yapabilirim hocam? İşe yaramadı.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 12 Aralık 2021 #15 Kablosunu çıkar tak ekran kartının üzerinde görünür yerdedir muhtemelen. Olmazsa servis. Artı 0 Eksi
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 12 Aralık 2021 #16 Akif dedi: Kablosunu çıkar tak ekran kartının üzerinde görünür yerdedir muhtemelen. Olmazsa servis. Genişletmek için tıkla... Biostar RX 550`de güç girişi yoktu diye hatırlıyorum hocam. Artı 0 Eksi
Akif dedi: Kablosunu çıkar tak ekran kartının üzerinde görünür yerdedir muhtemelen. Olmazsa servis. Genişletmek için tıkla... Biostar RX 550`de güç girişi yoktu diye hatırlıyorum hocam.
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 12 Aralık 2021 #17 EREN SATAR dedi: Biostar RX 550`de güç girişi yoktu diye hatırlıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Güç girişi değil zaten fan girişinden bahsediyor. Artı 0 Eksi
EREN SATAR dedi: Biostar RX 550`de güç girişi yoktu diye hatırlıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Güç girişi değil zaten fan girişinden bahsediyor.
KS KS Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #18 Hala çalışmıyor ne yapabilirim? Artı 0 Eksi
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 13 Aralık 2021 #19 Servis. Artı 0 Eksi
KS KS Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2021 #20 Akif dedi: Servis. Genişletmek için tıkla... Servise bugün yollayacağım. Artı 0 Eksi