D Doğanan Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #1 ASUS RX550 4 GB ekran kartını i5 670 Kaldırır mı?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #2 Yanına alınabilir hocam. Çok az darboğaz yapabilir. Fakat göze alınabilir.
duran10 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 515 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #3 Eğer alabiliyorsanız Ryzen alın işlemciyi.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.585 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2021 #4 duran10 dedi: Eğer alabiliyorsanız Ryzen alın işlemciyi. Genişletmek için tıkla... Adam ekran kartı alacak, siz Ryzen alın diyorsunuz. Ryzen alması için anakart ve RAM de değişecek.
duran10 dedi: Eğer alabiliyorsanız Ryzen alın işlemciyi. Genişletmek için tıkla... Adam ekran kartı alacak, siz Ryzen alın diyorsunuz. Ryzen alması için anakart ve RAM de değişecek.
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 6 Ocak 2021 #5 Critness dedi: Adam ekran kartı alacak, siz Ryzen alın diyorsunuz. Ryzen alması için anakart ve RAM'de değişecek. Genişletmek için tıkla... Klasik fanboy işte. Konuyu okumadan. Ryzen al diye geliyor. Otomatik mesaja bağlamış.
Critness dedi: Adam ekran kartı alacak, siz Ryzen alın diyorsunuz. Ryzen alması için anakart ve RAM'de değişecek. Genişletmek için tıkla... Klasik fanboy işte. Konuyu okumadan. Ryzen al diye geliyor. Otomatik mesaja bağlamış.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.585 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2021 #6 166770 dedi: Klasik fanboy işte. Konuyu okumadan. Ryzen al diye geliyor. Otomatik mesaja bağlamış. Genişletmek için tıkla... Benim fanboyluğuna lafım yok, Ryzen'i ben de severim fakat adam ekran kartı alacakken ''bütçeyi bilmeden'' işlemci önermek mantıklı olmamış.
166770 dedi: Klasik fanboy işte. Konuyu okumadan. Ryzen al diye geliyor. Otomatik mesaja bağlamış. Genişletmek için tıkla... Benim fanboyluğuna lafım yok, Ryzen'i ben de severim fakat adam ekran kartı alacakken ''bütçeyi bilmeden'' işlemci önermek mantıklı olmamış.
duran10 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 515 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #7 166770 dedi: Klasik fanboy işte. Konuyu okumadan. Ryzen al diye geliyor. Otomatik mesaja bağlamış. Ben işlemci sandım ve fanboyluk yapmıyorum. Genişletmek için tıkla... Yav kes. Ben işlemci sandım ve fanboyluk yapmıyorum. Critness dedi: Benim fanboyluğuna lafım yok, Ryzen'i ben de severim fakat adam ekran kartı alacakken "bütçeyi bilmeden" işlemci önermek mantıklı olmamış. Genişletmek için tıkla... Ben işlemci sandım.
166770 dedi: Klasik fanboy işte. Konuyu okumadan. Ryzen al diye geliyor. Otomatik mesaja bağlamış. Ben işlemci sandım ve fanboyluk yapmıyorum. Genişletmek için tıkla... Yav kes. Ben işlemci sandım ve fanboyluk yapmıyorum. Critness dedi: Benim fanboyluğuna lafım yok, Ryzen'i ben de severim fakat adam ekran kartı alacakken "bütçeyi bilmeden" işlemci önermek mantıklı olmamış. Genişletmek için tıkla... Ben işlemci sandım.
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 6 Ocak 2021 #8 duran10 dedi: Yav kes. Ben işlemci sandım ve fanboyluk yapmıyorum. Genişletmek için tıkla... Adam gibi oku o zaman yazıyı.
duran10 dedi: Yav kes. Ben işlemci sandım ve fanboyluk yapmıyorum. Genişletmek için tıkla... Adam gibi oku o zaman yazıyı.
duran10 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 515 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #9 Critness dedi: Benim fanboyluğuna lafım yok, Ryzen'i ben de severim fakat adam ekran kartı alacakken "bütçeyi bilmeden" işlemci önermek mantıklı olmamış. Genişletmek için tıkla... Zaten alabiliyorsanız dedim biraz anlayarak okuyun. 166770 dedi: Adam gibi oku o zaman yazıyı. Genişletmek için tıkla... Okumuyorum ne yapacaksın.
Critness dedi: Benim fanboyluğuna lafım yok, Ryzen'i ben de severim fakat adam ekran kartı alacakken "bütçeyi bilmeden" işlemci önermek mantıklı olmamış. Genişletmek için tıkla... Zaten alabiliyorsanız dedim biraz anlayarak okuyun. 166770 dedi: Adam gibi oku o zaman yazıyı. Genişletmek için tıkla... Okumuyorum ne yapacaksın.
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 6 Ocak 2021 #10 duran10 dedi: Zaten alabiliyorsanız dedim biraz anlayarak okuyun. Okumuyorum ne yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Bir şey yapacağımdan değil. Düzgün okusaydın keşke.
duran10 dedi: Zaten alabiliyorsanız dedim biraz anlayarak okuyun. Okumuyorum ne yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Bir şey yapacağımdan değil. Düzgün okusaydın keşke.