RX 550 kaç Watt tüketir?

Ürünü 1 hafta önce sinerjiden 501.35 TL'ye aldım. 2 günde teslim edildi. Şu an 508 TL civarında.
Versatile 300W PSU ile kullanıyorum, bir sıkıntı çıkarmadı. 50W TDP değerine sahip.

Sapphire Radeon RX550 2G D5 Pulse 2GB GDDR5 64 Bit Ekran Kartı

Benim de monitörümde sadece VGA girişi olduğu için aşağıdaki linkteki dönüştürücüyü aldım, sıkıntısız çalışıyor şu an.

Alfais 4487 Hdmi To Vga Çevirici Dönüştürücü Monitör Kablosu | Trendyol

Bende de 300W bir PSU vardı sağ olun bunu Q 9400 işlemci ile kullanmayı düşünüyorum.
Sistem kötü hocam, Q8300 işlemci var diğer parçalarda eski zaten, mecburiyetten en ucuz bu kartı bulabildim sıfır olarak bunu aldım. 500 TL'lik kartın 300 TL'sini kullanabiliyorum şu an :D.

Peki hiç oyun oynadın mı performansı nedir?

Son düzenleme:

Sağ olun geçende şöyle bir şey duydum Watt önemli değilmiş tek kanalda geçirebildiği Watt önemliymiş ben sisze fotoğraf atsam sizin PSU muzun üzerinde bulunan değerlerle benimkini karşılaştırma sını yapar mısınız?
15980214225325902583796172455735.jpg

Sağ olun geçende şöyle bir şey duydum Watt önemli değilmiş tek kanalda geçirebildiği Watt önemliymiş ben sisze fotoğraf atsam sizin PSU muzun üzerinde bulunan değerlerle benimkini karşılaştırma sını yapar mısınız?
Ben anlamıyorum o işlerden maalesef, yeni konu açın size yardım edeceklerdir ayrıca konu dışına çıkmak yasak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı