RX 550 nasıl?

Bütçe
800 civarı
Birincisi RX550'ye asla 800 TL verilmez. 800 TL'ye sıfır GT 1030 var ve RX550 GT1030'dan bile güçsüz bir kart. 800 TL'yi kesinlikle hak etmiyor. GT 1030'da sıfır fiyatını hak etmiyor. İkinci elden RX570 bakmanızı öneririm. O fiyata ikinci el RX570 bulma imkanınız var.

RX 550'yi HDMI girişi olduğu için almak istiyordum. Yeni monitör alana kadar onu kullanıcaktım. Sonra yükseltecektim. VGA çevirisinin tam olarak kaliteli olacağını sanmadığım için böyle düşünüyordum. Çevirme kablosu sıkıntı çıkarmaz diyorsanız ona göre belki daha iyi bir şey düşünebilirim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı