RX 550 sistem FiveM'de düşük FPS veriyor

denizlao

Centipat
Daha fazla  
Sistem.
RX550.
i5 3470.
16 GB RAM.
350W PSU.
240GB SSD.
1TB HDD.

FiveM'de FPS sorunum var bu bilgisayarla en yüksek performansı almak için nasıl bir ayar yapabilirim?
Not: Darboğaz sorunu olmasın diye ayarlar yüksekte oynuyorum. Bir de bütün ayarları aşağıya çekince yollar yüklenmeme gibi sorunlar yaratıyor. O yüzden o şekilde yorum yaparsanız iyi olur.

Sistem.
RX550.
i5 3470.
16 GB RAM.
350W PSU.
240GB SSD.
1TB HDD.

FiveM'de FPS sorunum var bu bilgisayarla en yüksek performansı almak için nasıl bir ayar yapabilirim?
Not: Darboğaz sorunu olmasın diye ayarlar yüksekte oynuyorum. Bir de bütün ayarları aşağıya çekince yollar yüklenmeme gibi sorunlar yaratıyor. O yüzden o şekilde yorum yaparsanız iyi olur.

Sadece Texture Budget yüksek olsun diğer ayarlar tamamen kapalı veya düşükte olabilir bir de "gunrp" paketlerinin mods dosyaları var onlardan yararlanabilirsiniz, aman dikkat FiveM ortamı trojan ve diğer şeylerle kaynıyor, bir şeyi indirirken dikkat edelim.

Sadece texture budget yüksek olsun diğer ayarlar tamamen kapalı veya düşükte olabilir bir de "gunrp" paketlerinin mods dosyaları var onlardan yararlanabilirsiniz, aman dikkat FiveM ortamı trojan ve diğer şeylerle kaynıyor, bir şeyi indirirken dikkat edelim.

Önceden de denemiştim çok yararı olmamıştı fakat tekrar deneyeceğim ayrıca şu anda oynadığım serverda Pure mod bulunmakta istesem de açamam ve TR'de en çok kullanılan pack sunucusunda foxen packden indiriyorum "gunrp" paketlerini o yüzden bir şey olmaz ki antivirüsümü asla kapatmadım 2 gün önce bilgisayarı formatlayıp detaylı temizlik yaptım zaten.

Geri
Yukarı