RX 550 sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10
@Arawn920 her hatanın nedeni ve çözümü aynı değil öncelikle şunu bir öğrenin.
Bilgili değilseniz bu konularda bizleri izleyerek bir şeyler kapmaya çalışın. Konuşmayın demiyorum onu kafanıza kazıyın.


@Mehmet Demir43 size gelecek olursak işlemci ile alakalı hatalar var. Sorunun nedenini Intel VTune(TM) Amplifier XE 2013 diye bir yazılıma bağlıyorum.
Onu kaldıralım.
Dosyalarda ortak olarak gördüğüm şey bu yazılımdı.
Ama ben bir de Olay Görüntüleyicisi Raporu isteyeceğim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS güncellemesi yapması o konu için geçerli olmuş olabilir ama her mavi ekran hatasının çözümü aynı değildir. Gerekli programlar ile gerekli analiz yapılmalıdır.

Analiz sonucu emin bir şekilde bunu söylüyorsanız sorun yok lakin dosyalarda BIOSTAR A780L3 anakarta sahip olduğunu görüyorum ve bu anakart için bir BIOS paylaşılmamış ve siz de paylaşmamışsınız.

VTune(TM) Amplifier XE 2013 diye bir yazılıma bağlıyorum.
Onu kaldıralım.
İlk başta bunun sanallaştırma ile alakalı olduğunu düşünmüştüm sonra gerçekten de VTune diye bir uygulama olduğunu gördüm.

Intel'in bile bu programdan haberi olmadığına eminim.
 
Vallahi hocam çok enteresan ama bu program ortak çıktı dosyalarda.
Bu arada Moderasyona girdiğinizi bilmiyordum, hayırlı olsun.
 

Minidump okuma konusunda yeniyim dostum. Araştırıp, tahmin yürütmeden öğrenemem. Öğrenmem için birisinin söylediğin yanlış veya doğru demeli benim için. Sizi takip ediyor olacağım.
@KojiroHyuga04 @PanzerTR VTune olduğunu nasıl anladınız? Zahmet olmazsa açıklar mısınız?
 
Son düzenleme:
hocam v tune diye dosya indirmedim ama ben
Vallahi hocam çok enteresan ama bu program ortak çıktı dosyalarda.
Bu arada Moderasyona girdiğinizi bilmiyordum, hayırlı olsun.
graphic monitör indirmiştim intelin acaba o mudur v tune yoksa sistemim amd
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…