RX 550 ve 60 Hz monitör uyumu

Bütçe
1400 TL

erenteokozak

Femtopat
Daha fazla  
Sapphire RX 550 Pulse ekran kartını almak istiyorum. Bilgisayarımda uzun zamandır ekran kartı olarak GT 210 duruyordu. Bütçemin yettiği kadarıyla bir ekran kartı almak ve üstüne de ekstra bir RAM almak istiyorum. Ama aklımda monitörüm ile alacağım ekran kartı uyumlu mu? Sorusu geldi. Monitörüm 60Hz yenileme hızına sahip ve yeni monitör alacak gücüm yok :( Uyumlu mudur? Değilse uyumlu olan fiyat/performans bir monitör önerir misiniz?

Uyumludur. 75 Hz de tercih edilebilir. Ama o da çok ileriye dönük değil. 60 Hz RX 550 için yeterli bence. Yetersiz diyen arkadaşlar olabilir fakat o kart GT 1030 gibi zaten.

Kullandığınız monitörde HDMI girişi var mı? Eğer varsa baktığınız ekran kartında HDMI çıkışı zannımca var. Eğer yoksa monitör değiştimelisiniz. Dönüştürücü ile de bunu halledersin, ama ben dönüştürücü kullanmanızı önermiyorum.

Kullandığınız monitörde HDMI girişi var mı? Eğer varsa baktığınız ekran kartında HDMI çıkışı zannımca var. Eğer yoksa monitör değiştimelisiniz. Dönüştürücü ile de bunu halledersin, ama ben dönüştürücü kullanmanızı önermiyorum.

Haklısınız. Nerede dönüştürücü kullanabilirsiniz diyen birisi görsem cümlenin sonuna 'önermiyorum' ekliyor :) hepsi de haklı. Ama şu an bu süreçte monitör fiyatları uçmuşken almam zor. Seneye 144 Hz monitör almak umudundayım. Bu sene dönüştürücü ile idare edeceğim.
Uyumludur. 75 Hz de tercih edilebilir. Ama o da çok ileriye dönük değil. 60 Hz RX 550 için yeterli bence. Yetersiz diyen arkadaşlar olabilir fakat o kart GT 1030 gibi zaten.

Teşekkürler :)

Merhaba benim monitörüm ViewSonic VA serisinden bende HDMI" girişi var monitörüm 23 inç" değerinde sizce uyumlu mudur? ve o monitörle GTA V oynamayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı