Hocam eski sistem sevdalısı olarak altta belirttiğim sisteme Asus GeForce GT1030 GDDR5 OC 2GB 64Bit NVIDIA DX12 Ekran Kartı Bu ekran kartını aldım ısı derecesi 9 saat 30 dakika duraksızın oyunu bitireceğim diye oynadığım rise of tomb raider adlı oyunu 1440x900 çözünürlük ve high ayalarda max 53 dereceyi gördü ve şuan ki en güncel oyunları da indirdim hepsini çatır çatır açtı eğer monitörü 1920 olan arkadaşlar biraz çözünürlükten düşmeleri gerekiyor yine de açıyor ama bu sefer high da oynadığınız oyunu medium low da oynuyorsunuz yani bakıldığında gt 1030 u ve rx 550 yi test ettim gözümle görülen fps ve ısı derecelerine bakıldığında GT 1030 RX 550 den hem düşük fiyatta hem de daha performanslı oyun oynayamaz diyenler de vardı ben şuan bu sistemde bile çatır çatır oynuyorum teşekkürler.RX 550 çöp. GT serisinide kimse tavsiye etmez. 350 400 civarı o kartlara vermektense RX 460 veya GTX 950 al derim. Bütçen izin verirse GTX 1050 veya RX 560 modellerinede bakarsın. Bana kalırsa GTX 950 veya RX 460 al derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.