Doğukan Gündoğdu
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Technopat
Evet hocam yazdığınız her durumda haklısınız verdiğiniz paraya göre size bir performans vermiyor ve hayal kırıklığına uğruyorsunuz 1920 lik bir monitörü olan arkadaşlar var ise zaten ve 1920 oynamak istiyorlar ise çoğu oyunu low ve medium dan başka oynayamadıkları için sistem en fazla 1 2 sene idare edicek ve yeni donanım alma durumunda kalıcaklar onun için çözünürlüğü düşük ve sistemine azıcık da güvenen insanlar gt 1030 tercih etmeli. ben seneye güncel sistem toplayacağım için 1 veya 1 buçuk sene beni idare etsin diye aldım fakat performansı gayet hoşuma gitti (Çözünürlüğü unutmayalım) yani seneye kadar kafam rahat sonuca gelirsek ki eğer 1920 den başka bir çözünürlükte oynamam diyenler olursa arkadaşın da dediği gibi gtx 1050 minimum kart olmalı dolar malum gitti gidiyor yapabilecek birşey yok.RX 550 gereksiz derecede pahalı, azcık koysan GTX 1050 alınır ama GT 1030 ile GTX 1050 arasında 250 lira fark var. Kesinlikle 1030 derim ama illa ki 1080p oynarım dersen GTX 1050 al.
Şunu da söylemeden geçmek istemiyorum sistemi ortadan bir üst kademe ise gt 1030 işinizi 1920 de de görür videolar var zaten ultra yerine high da sistemi iyi olanları üzmez.