RX 550 vs GT 1030 hangisi alınmalı?

Mccree

Hectopat
Daha fazla  

AMD 128Bit ve GDDR5. Bellek hızı daha yüksek ama çekirdek hızı daha düşük.

NVIDIA 64 Bit ve DDR4. Bellek hızı daha düşük ama çekirdek hızı daha yüksek ve Boost var sanırım.

Hangi kart daha çok performans verir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neredeyse aynı güçte kartlar. Benim tavsiyem illa sıfır alacaksanız RX550 olurdu. Ancak asıl tavsiyem; 2.el RX470 alabilirsiniz o bütçe ile. Temizini bulup emin olmak mining nedeniyle zor bu yüzden bir diğer önerim de o bütçe ile bu güçsüz kartlardan birini almaktansa kaliteli bir markanın iyi bir modeli olarak GTX960 almanız daha iyi olacaktır. Üstelik 550TL'den uyguna rahatlıkla bulabilirsiniz. Letgo ve sahibinden ve forum üzerinden.

İkisi de alınmaz. Kullandığınız sistemi ve bütçenizi yazarsanız ona göre öneri yapabiliriz.
Gayet de alınır çünkü bütçem o kadar. Üstüne güç kaynağım sadece 350 watt. Şuanki sistemim tamamen 2 el fakat ekran kartımı sıfır almıştım. En riskli eleman bana kalırsa. Sadece bu iki kartın hangisinin performansı önemli onu öğrenmek istiyorum.

Bu iki kart giriş seviyesi bile değil, 550 ₺ etmez paranı çöpe atarsın. En azından RX 460/560 bakabilirsin. İkinci el çok rahat alınır yok dersen sıfırı 700 ₺ civarında. İlla bu ikisinden birini alacaksan RX 550.
Güç kaynağım daha üstü kartlara yetmiyor ve bütçem tam olarak 550 TL. Kartıların ne seviyede oldukları çok önemli değil benim için. Oynayacağım en büyük oyun Overwatch felan olur. Çok iyi bi karta ihtiyacım yok. RX 550'nin neden daha çok performans verdiğini söyleyebilir misin bilgin varsa? Kart alırken önemli husus nedir? Bit mi, çekirdek hızı mı, DDR mı? Bu terimlerden en önemlisi hangisi?

Güç kaynağım daha üstü kartlara yetmiyor ve bütçem tam olarak 550 TL. Kartıların ne seviyede oldukları çok önemli değil benim için. Oynayacağım en büyük oyun Overwatch felan olur. Çok iyi bi karta ihtiyacım yok. RX 550'nin neden daha çok performans verdiğini söyleyebilir misin bilgin varsa? Kart alırken önemli husus nedir? Bit mi, çekirdek hızı mı, DDR mı? Bu terimlerden en önemlisi hangisi?
Gerçek dünya testlerinde oyunlarda verdikleri performanstır asıl kıstas.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güncel sürücüler ile daha farklı sonuçlar vardır.

Gerçek dünya testlerinde oyunlarda verdikleri performanstır asıl kıstas.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güncel sürücüler ile daha farklı sonuçlar vardır.

Videodaki GT 1030 GDDR5 versiyonu. Bellek hızı çok daha yüksek. Ben GT 1030'un DDR4 versiyonunu soruyorum. DDR4 kötüyse direk RX 550'yi alayım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı