Darkin_in Centipat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #1 Başlıkta da gördüğünüz gibi kararsız kaldım. İşlemcim i5 650. Yardımcı olursanız sevinirim.
İos lahmacunu Picopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 577 Çözümler 1 Yer EL PROFOSÖR SERGİO ile Silikon fabrikasında 1 Şubat 2021 #2 İkisiylede darboğaz yapar.
uuurrr Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2021 #3 İşlemcin düşük.
Darkin_in Centipat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #4 En azından yaza kadar idare etmek istiyorum sonra değişicem işlemciyi İos lahmacunu dedi: İkisiylede darboğaz yapar. Genişletmek için tıkla... Darboğaz yüzdesi fazla olmasa gerek valorant felan oynarım yine 100 fps buna göre bir tercih yapmak istiyorum. theqx dedi: İşlemcin düşük. Genişletmek için tıkla... Düşük olduğunun farkındayım sizde gördüğünüz gibi sorum farklı r7 265 ile darboğaz oranı yüzde 1 olarak gözüküyor. Son düzenleme: 2 Şubat 2021
En azından yaza kadar idare etmek istiyorum sonra değişicem işlemciyi İos lahmacunu dedi: İkisiylede darboğaz yapar. Genişletmek için tıkla... Darboğaz yüzdesi fazla olmasa gerek valorant felan oynarım yine 100 fps buna göre bir tercih yapmak istiyorum. theqx dedi: İşlemcin düşük. Genişletmek için tıkla... Düşük olduğunun farkındayım sizde gördüğünüz gibi sorum farklı r7 265 ile darboğaz oranı yüzde 1 olarak gözüküyor.