Bilgisayarımın özellikleri yetmesine rağmen bazı oyunlar çok gereksiz kasma yaşıyorum. Şu anda asıl kafama takılan şey Cyberpunk'ın kasması. Aşağıda belirttiğim linkteki PC'nin özellikleri benimkine yakın ayrıca benim ekran kartım daha üst seviye ancak ben videodaki Low ayarlarda olan akıcılığı alamıyorum. Aynı sorun Watch Dogs2'de de yaşanmıştı. Sorununu biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz?
-Oyunun kurulu olduğu dizine gir.
-Cyberpunk 2077 -> engine -> config -> Memory pool budgets.csv dosyasını notepad++ uygulaması ile aç. Uygulama yoksa metin belgesi ile deneyebilirsin.
-PC kısmındaki Pool CPU yerine 1536MB olan yazıyı 8GB yap.
-Yine PC Kısmındaki Pool GPU yerine 4GB yaz.
Video olarak anlatımı var eğer yapamazsan:
-Cyberpunk 2077 -> engine -> config -> Memory pool budgets.csv dosyasını notepad++ uygulaması ile aç. Uygulama yoksa metin belgesi ile deneyebilirsin.
Teşekkürler dediğiniz dosya yeni güncellemeyle kaldırılmış. Ondan yapamadım ancak
dosyayı SSD'ye kurmadığımı fark ettim, aktarımı gerçekleştirdikten sonra 80 90 FPS'leri gördüm.