RX 5500 vs 1650S

muhtar abi

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Son düzenleme:

Neden sisteme hiç baktınız mı? AMD ekran kartı alamazsam monitörümde Free-Sync kullanamayacağım. Performans olarak ikisi de birbirini geçiyor ve benim oynadığım oyunlarda AMD 10-15 FPS ile geçiyor (birkaç oyunda) ama yalan yok diğer bütün oyunlarda NVIDIA geçiyor AMD almayı düşünüyorum maksimum ne gibi bir sıkıntısı olabilir ki özellikle Sapphire gibi bir firmadan.

Neden sisteme hiç baktınız mı? AMD ekran kartı alamazsam monitörümde Free-Sync kullanamayacağım. Performans olarak ikisi de birbirini geçiyor ve benim oynadığım oyunlarda AMD 10-15 FPS ile geçiyor (birkaç oyunda) ama yalan yok diğer bütün oyunlarda NVIDIA geçiyor AMD almayı düşünüyorum maksimum ne gibi bir sıkıntısı olabilir ki özellikle Sapphire gibi bir firmadan.
Siyah ekran, wattman hataları gibi sorunlarla uğraşırsınız. Tabii karar gene de size kaldı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı