RX 5500 XT ekran kartında WattMan hatası

hakanYldz

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yaklaşık 2 aydır WattMan hatası alıyorum. Bazı oyunlarda hiç kapanmıyor, bazı oyunlarda 10dk bile sürmüyor. Bütün testleri yaptım, hiçbir şekilde kapanmadı. Herhangi bir OC yapmadım şu ana kadar. Sorunu bilen varsa yazsın. Kartı ilk aldığımda sıkıntı yoktu, artık neden kaynaklı bilmiyorum. HDD olabilirmiş, oraya kadar geldim yani. Bazı yerlere baktım, adam ondan bile çözüm bulmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ektan kartını sökün, tekrar itinalı montajlayın, slota tam oturmadıysa böyle yapabilir.

Hocam onu da çok yaptım bilgisayarcıya götürdüm o da yaptım ondana da değildir bazı yerlede HDD dolayı diyorlar.

Dediğim gibi restart sorununun çok fazla sebebi var, direkt nokta atışı yapamayız, RAM'ler için Memtest, disk için okuma yazma testi yapmak lazım.

Tam olarak nasıl yapacağım.

Dediğim gibi restart sorununun çok fazla sebebi var, direkt nokta atışı yapamayız, RAM'ler için Memtest, disk için okuma yazma testi yapmak lazım.

RAM'lerden olamaz bence RX 470 kullanıyordum hiçbir sıkıntı yoktu bunu aldım 1 hafta sonra kapanmaya başladı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…