Bilgisayarımı hazır sistem olarak yaklaşık 7 ay önce aldım. Son iki aydır üç günde bir mavi ekran hatası alıyorum ve %0'da kalıyor ve bilgisayar donuyor. Reset atmam gerekiyor. Minidump analizlerini yaptım ve hata kodu: INTERNAL_POWER_ERROR (a0). Ne yapmam lazım? Umarım başıma çok büyük bir şey çıkmaz.
Sistem özellikleri:
RX 5500 XT 8 GB.
AMD Ryzen 3 3100.
2 X G.Skill 8 GB Ripjaws V siyah 3200MHz.
Gigabyte B450M S2H v2.
SanDisk 500GB Ultra NVMe M.2 SSD.
Sanal belleği kapatıp sistemi yeniden başlatın. Ardından sanal belleği tekrar açıp sistemi yeniden başlatın. Sorun çözülürse bildirin ve çözülmezse SanDisk'in Dashboard yazılımından diskin S.M.A.R.T. Verilerini paylaşın.
Sanal belleği kapatıp sistemi yeniden başlatın. Ardından sanal belleği tekrar açıp sistemi yeniden başlatın. Sorun çözülürse bildirin ve çözülmezse SanDisk'in dashboard yazılımından diskin S.M.A.R.T. Verilerini paylaşın.
Ne demek, 5-6 gün sonrasında sorununuzun devam etmesi ya da çözülmesi halinde mesajınızın bildirimi gelsin diye bu mesajı yazayım o halde. Aksi taktirde mesajlar birleşiyor ve bildiriminiz gelmiyor. Sizi bekliyor olacağım
Ne demek, 5-6 gün sonrasında sorununuzun devam etmesi ya da çözülmesi halinde mesajınızın bildirimi gelsin diye bu mesajı yazayım o halde. Aksi taktirde mesajlar birleşiyor ve bildiriminiz gelmiyor. Sizi bekliyor olacağım
Bugün tekrar mavi ekran hatasıyla karşılaştım. Mavi ekranda MEMORY_MANAGEMENT hatası yazıyordu. Ben dediğiniz gibi SanDisk'in Dashboard yazılımından diskin S.M.A.R.T. verilerini atıyorum.