RX 5500 XT sistem Wolfenstein grafik yırtılması oluyor

Kilgharrah

Hectopat
Arkadaşlar resimde görülen gibi bir sorun çıktı karşıma. Sürücüler güncel WHQL sürümlerinde ve sadece Wolfenstein için bu sorun var. Ne yapabilirim düzeltmek için?

Sistem:
RX 5500 XT.
R5 3600.
16 GB RAM.

Görüntüyü büyütürseniz her yerin çizgi çizgi olduğunu görebilirsiniz.

Şu siyah kare gibi çizgileri mi diyorsun? Ben onu oyunun dekoru sandım önce bu sync sorunu değil. Başka oyunda bu oluyor mu? Ekran kartı değil de oyun dosyalarında bozukluk varmış gibi.

Şu siyah kare gibi çizgileri mi diyorsun? Ben onu oyunun dekoru sandım önce bu sync sorunu değil. Başka oyunda bu oluyor mu? Ekran kartı değil de oyun dosyalarında bozukluk varmış gibi.
Hayır bugün Sekiro gibi oyunlar da oynadım ki uzun zamandır daha güncel ve ağır oyunlar oynuyorum ama böyle bir şey ile karşılaşmadım. Oyun dosyalarını da doğruladığım halde bir sorun bulamadı.
O zaman bilemiyorum.

Monitör ayarlarını karıştırdım ve FreeSync ayarını açtım ama sorun hala düzelmedi.

Oyunun grafik ayarlarını değiştirsen? Bende de saçlarda pikselleşme sorunu vardı ama düzelmedi sonra öğrendim bu bazı kartlarda olabiliyormuş. Aynı model olsa bile birisinde olup diğerinde olmayabiliyor. Garip.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütün ayarlarda denedim. Sorun çözülmedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…