RX 5500 XT sürümünüz nedir?

Huseyinatik

Hectopat
Arkadaşlar XFX RX 5500 XT 8 GB ekran kartım var Radeon Software'deki güncel sürüm 20.11.2 fakat AMD'nin sitesinde WHQL lisanslı farklı bir sürümün çıktığını görüyorum. Radeon Software'dan güncelle dediğimde sürümünüz güncel diyor. Aynı karta sahip olan arkadaşlar sürümlerini söyleyebilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam düşüş mouseyi çevirince oluyor çoğunlukla ve farklılaşmış yerlerde de oluyor. Destansı ayarlar 1920/1080 p de test yaparsanız sevinirim hocam bende bu ayarlarda kazıyor. Anlamadım sorun bende mi yoksa bu kartın performansı mı böyle
Bende de kasıyor, kart bu kadar açık bir dünyayı ekrana aynı anda iletmekte zorlanıyor

Bende de kasıyor, kart bu kadar açık bir dünyayı ekrana aynı anda iletmekte zorlanıyor
Hocam youtubedeki videoları izliyorum onlarda kasmıyor.
Öyle yaparım. Bunu nerede test edebilirim düşüş nerede oluyor? Başkalarıyla oynarken mi oluyor yoksa her zamanı mı?
Hocam test videosu gelecek mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı