MSI Bravo 15 A4DDR-243XTR Ryzen 7 4800H 8 GB 512 GB SSD RX5500M 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Lenovo IdeaPad Gaming 3 82EY00CHTX Ryzen 7 4800H 16 GB 512 GB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Aralarında RAM hariç önemli bir fark yok ama ekran kartları farklı sizce hangisini almayım.
Bütçe taş çatlasa 10.000TL.
RAM yükseltebilirim . Büyük ihtimal fiyat farkı RAM yükseltmesine gider. @Radeon RX 5500M hocam sizin fikrinizi de merak ediyorum , zahmet olmazsa görüşlerinizi yazabilirmisiniz.
RAM yükseltebilirim. Büyük ihtimal fiyat farkı RAM yükseltmesine gider. @Radeon RX 5500M hocam sizin fikrinizi de merak ediyorum, zahmet olmazsa görüşlerinizi yazabilir misiniz?
Aralarında devasa farklar bulunmamakla birlikte RX5500M daha performanslıdır. Yüzde 5-10 daha fazla performans alırsınız. AMD'nin laptoplarda uzun süredir çözümü yoktu ama RX 5000 serisini laptoplara getirdiler ve önemli bir adım attılar. Hem 7nm üretim teknolojisini kullanıyor hem de daha düşük güç tüketimi sunuyor. Kart teraflops olarak da önde, lakin teraflops değerleri her zaman belirleyici değildir, kullanılan teknolojide burada devreye giriyor. 1650 Ti 12 nm RX 5500M 7nm, ben AMD olanı tercih ederdim.
Ekleme: RAM yüksetlmesi yapmak RX 5500M'i daha performanslı yapacaktır tek modüldür büyük ihtimal, keşke o da çift kanal 16 GB olsaydı, özellikle Ryzen işlemciler çift kanal daha performanslı çalışıyor.