RX 5500M vs. GTX 1650

Hayır, GTX ve RTX laptoplar için Max-P ve Max-Q gibi modeller vardır. GTX 1650 Max-P modeli mevcut attığınız modelde. Diğer RX 5500M laptopun modelini de atarsanız ona da bakayım.

https://www.hepsiburada.com/msi-bra...-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000ZK55N anladım hocam, biraz laptop konusunda pasifim. Kullanmayalı nereden baksam 4 yıl olmuştur.

Hocam RX 5500M olan modelin artıları bazı oyunlarda daha güçlü, saf güç olarak daha iyi. ASUS modelinin artıları 500 TL daha ucuz olması ve driver sorunu olmaması. Şahsen ben sürekli driver çökmesi yaşıyorum genelde ağır oyunlarda oluyor bir anda ekran gidiyor ve geldiğinde oyun kapanmış oluyor, restart atana kadar da düzelmiyor. Soğutma olarak ve tasarım olarak galiba ASUS daha önde.

Hocam RX 5500M olan modelin artıları bazı oyunlarda daha güçlü, saf güç olarak daha iyi. ASUS modelinin artıları 500 TL daha ucuz olması ve driver sorunu olmaması. Şahsen ben sürekli driver çökmesi yaşıyorum genelde ağır oyunlarda oluyor bir anda ekran gidiyor ve geldiğinde oyun kapanmış oluyor, restart atana kadar da düzelmiyor. Soğutma olarak ve tasarım olarak galiba ASUS daha önde.
Hocam sorun yaşadığınız kartın modeli nedir? AMD kanadında bu tarz sorun yaşayanı son zamanlarda pek duymadım da, merakımdan soruyorum.

İki modelde çok hoşuma gitti soğutma anlamında. Bir de uzun vadede vesaire deyince bu iki model arasında kalmıştım. Muhtemelen tercihimi ASUS'dan yana yapacağım gibi duruyor, gözüme daha şık geldi. @Jonathan North,@Furkan Soysal siz iki hocama da teşekkürlerimi sunuyorum. İyi geceler.

1650 ile arasındaki farkı görmezden gelmeye yetmez bence. Oyum Bravo'dan yana. driverların ara ara sorun çıkarttığını biliyorum.

Hocam bence aşırı fark yok buyurun kendiniz bakın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı