RX 5500XT sistem için oyun önerisi

SelimBeyleEvTuru

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
DDR4 16 GB 3200 MHz
SSD veya HDD modeli
Apacer, HDD ise hepsi 1 TB 4 tane
Ekran kartı
Sapphire Nitro RX 5500 XT 8 GB VRAM
Anakart
A520 M K V2 Gigabyte
İşlemci
AMD Ryzen 5500
Merhaba. YouTube video atmaya başlayacağım önerebileceğiz oyun var mı? Bu arada bitirip sevdiğim oyunlardan bazıları şunlar: 1. Call of Duty seriden birkaç oyun hariç bitirdim hepsini.
2.Dying Light 1 ve 2(Bloody ties DLC bitti ve 1 DLC daha vardı ama ismini unuttum)
3.PC Building Simulator 1 ve 2(oyun bitmiyor ama yine de bir sürü PC yaptığım için ve levelimde çok yüksek olduğum için bitti sayıyorum)
4.Just Cause 2, 3, 4
5.RDR 2
6.Far Cry 2, 3, 4, 5, 6, New dawn(oyun çok güzel sizde deneyin DLC'ler bitti vaas invatiy falan 6daydı sanırsam onlar)
7.GTA V
8.The Last of Us Part 1 part 2 ve bir de playsation 3 de bitirmiştim yani part 1'in normal halini de bitirdim ve bir de left behind DLC'sini de bitirdim.
9.Mafia 2, 3(3 oynamayın bence rezalet ve 2 güzel)
10.condemned 1 ve 2
11.postal 2,4
12.Watch Dogs 1, 2, Legion.
13.Sleeping Dogs(dlcleride bitirdim)
14.Days Gone.
15.Resident Evil 2 remake, 3 remake, 4 remake, 7, 8 village.
16, Witcher 2 king of Assassin's ve 3 wild hunt.
17.Saints Row 2022'de çıkan oyunu, the Third, Saints Row 2 ve en sonunda 4
18.Teardown'un tüm hikayesini bitirdim.
19.Fallout 4
20. Kingdom Come: Deliverance 1 ve 2
21.Cyberpunk 2077.
22.Indiana Jones the great circle.
23.Silent Hill 2 Remake.
24.Call of Juarez gunslinger, the cartel, bound in blood kısaca tüm serisini bitirdim.
25.Dead rising 2, 3, 4
26.goat Simulator 1 ve 3 (espri olarak söyleyeyim sorgulamayınız neden bitirdin diye)he bir de Payday DLC'sini de bitiridim ATM'ye gidip de şaka alıp şaka yaptığımız.
27.homefront: The revolution(ben oynadım bitirdim siz yapmayın)
28.Stray
29.Tom Clancy Ghost Recon serisi (Wildlands breakpint future soldier ve 2 oyun daha vardı sanırsam bitirdğim)
30.Spider-Man Miles Morales bir de Marvel 1 ve 2 var ya onlar (çocuklugumda amazing Spider-Man 2'yi oynuyordum ama hiçbir zaman kertenkele amcayı geçemiyordum😢)
31.Quantum Break.
Daha fazla oyun var ama yoruldum tavsiyelerinizi bekliyorum oyunları okurken başlığa yeniden bakınki konuyu unutmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun tarihinin en iyi oyunlarından biri ve benim de profilimde olan Connor'ın olduğu bir başrol oyunu Detroit Become: Human oynamanızı şiddetle tavsiye ederim hocam emin olun pişman olmazsınız 7 8 defa bitirdiğimi bilirim hatta geçenlerde tekrar başladım oyun özletiyor kendini

Merhaba. YouTube video atmaya başlayacağım önerebileceğiz oyun var mı? Bu arada bitirip sevdiğim oyunlardan bazıları şunlar: 1. Call of Duty seriden birkaç oyun hariç bitirdim hepsini.
2.Dying Light 1 ve 2(Bloody ties DLC bitti ve 1 DLC daha vardı ama ismini unuttum)
3.PC Building Simulator 1 ve 2(oyun bitmiyor ama yine de bir sürü PC yaptığım için ve levelimde çok yüksek olduğum için bitti sayıyorum)
4.Just Cause 2, 3, 4
5.RDR 2
6.Far Cry 2, 3, 4, 5, 6, New dawn(oyun çok güzel sizde deneyin DLC'ler bitti vaas invatiy falan 6daydı sanırsam onlar)
7.GTA V
8.The Last of Us Part 1 part 2 ve bir de playsation 3 de bitirmiştim yani part 1'in normal halini de bitirdim ve bir de left behind DLC'sini de bitirdim.
9.Mafia 2, 3(3 oynamayın bence rezalet ve 2 güzel)
10.condemned 1 ve 2
11.postal 2,4
12.Watch Dogs 1, 2, Legion.
13.Sleeping Dogs(dlcleride bitirdim)
14.Days Gone.
15.Resident Evil 2 remake, 3 remake, 4 remake, 7, 8 village.
16, Witcher 2 king of Assassin's ve 3 wild hunt.
17.Saints Row 2022'de çıkan oyunu, the Third, Saints Row 2 ve en sonunda 4
18.Teardown'un tüm hikayesini bitirdim.
19.Fallout 4
20. Kingdom Come: Deliverance 1 ve 2
21.Cyberpunk 2077.
22.Indiana Jones the great circle.
23.Silent Hill 2 Remake.
24.Call of Juarez gunslinger, the cartel, bound in blood kısaca tüm serisini bitirdim.
25.Dead rising 2, 3, 4
26.goat Simulator 1 ve 3 (espri olarak söyleyeyim sorgulamayınız neden bitirdin diye)he bir de Payday DLC'sini de bitiridim ATM'ye gidip de şaka alıp şaka yaptığımız.
27.homefront: The revolution(ben oynadım bitirdim siz yapmayın)
28.Stray
29.Tom Clancy Ghost Recon serisi (Wildlands breakpint future soldier ve 2 oyun daha vardı sanırsam bitirdğim)
30.Spider-Man Miles Morales bir de Marvel 1 ve 2 var ya onlar (çocuklugumda amazing Spider-Man 2'yi oynuyordum ama hiçbir zaman kertenkele amcayı geçemiyordum😢)
31.Quantum Break.
Daha fazla oyun var ama yoruldum tavsiyelerinizi bekliyorum oyunları okurken başlığa yeniden bakınki konuyu unutmayın.

5500XT ile kasmadı mı o kadar oyun be kardeşim God of War serisini oyna The Walking Dead serisini oyna Wolf Among Us oyna.

Maalesef oynadım 1 kez mi ne bitirdim en sonda yazdığım sığdıramadığım dediğim oyunlardan biri ve şöyle söyleyeyim Detroit Become Human seven birisi Heavy Rain oynamalı bence deneyin.

Maalesef oynadım 1 kez mi ne bitirdim en sonda yazdığım sığdıramadığım dediğim oyunlardan biri ve şöyle söyleyeyim Detroit Become Human seven birisi Heavy Rain oynamalı bence deneyin.

Geçen indirimdeydi kendisi bakiyeyle almıştım indirip oynayacağım Quantum Dream bu tarz oyunları yapınca zirvede kalıyor gerçekten

5500XT ile kasmadı mı o kadar oyun be kardeşim God of War serisini oyna The Walking Dead serisini oyna Wolf Among Us oyna.

God of War'a başlarım ve kasmıyorlar FSR kullanıyorum kasarsa ya da driverim yüklü performansa çekiyorum minimum 50 FPS veriyor monitör zaten yok TV kullanıyorum yani sorun çıkmıyor düşük fpsdede.

Geçen indirimdeydi kendisi bakiyeyle almıştım indirip oynayacağım quantum dream bu tarz oyunları yapınca zirvede kalıyor gerçekten.

Evet hatta bence Persona da oynayın ama biraz hikaye değil de aksiyon karışımıda var bir deneyin derim oyunda en azından sadece Persona 5'te 145 saati falan var.
Bu arada Lossless Scaling falan da var bende Steam'de oda işe yarıyor hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı