Merhabalar,
Son iki gündür bilgisayarım durduk yerde mavi ekran veriyor, yeniden başlatıyor ve BIOS'a atıyor. BIOS'tan çıkmaya çalışsam da, bilgisayarı yeniden başlatsam da her seferinde BIOS'a dönmeye devam ediyor. Tek bulabildiğim çare bilgisayarı güç düğmesinden tamamen kapatıp yeniden açmak. O çare de bir sonraki mavi ekrana kadar geçerli oluyor.
Biraz araştırma yaptım ve disklerden kaynaklanabileceği söylendiği için birkaç disk iyileştirme yöntemi uyguladım Windows içerisinden. Fakat bir gelişme olmadı. Dikkatimi çeken şey ise BIOS'tayken System Status kısmına girdiğimde, M2 disk olan Kingston diskim gözükse de diğer SATA Port 1-2-3... listesinde Samsung SSD'm gözükmüyor. Fakat dosyalarımı açabiliyorum, oyunumu oynayabiliyorum yani mavi ekran gelene dek hiçbir sorunla karşılaşmıyorum. MemoryDUMP ya da Minidump dosyalarını bulamadım, burada da önceki yazıları okusam da o dosya benim bilgisayarımda oluşmamış. Şimdi kendim Windows dizinine "minidump" diye bir klasör oluşturup, sistem ayarlarından başlangıç ve kurtarma bölümünden "küçük bellek dökümü"nü seçip oluşturmasını deneyeceğim. Fakat şuanda verebildiğim bilgi bu kadar. Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü bilgisayarı formatlayıp günlerce indirme yapmak istemiyorum.
Teşekkürler.