RX 5500XT "sürücüsü çöktü" hatası

@kino DirectX kurulumunun raporunu nasıl Process Monitor'den açacağım?

@Aslan46 haklısın ya. Ne zaman PC ile ilgili bir sorun çıksa sadece Valorant hata veriyor. Valorant'ta System error ve görünüşe göre oyunun çökmüş hatalarını da alıyorum, hala düzeltemedim. Ama LoL oynarken sıkıntı çıkmıyor. Valorant'ın sorunu.

@Aslan46 biz yine hatalarına bakalım da belki başka oyunda da denk gelir eğer sistemsel bir sorunsa.

Olabilir hocam sadece valoratta olduğunu söylemişti arkadaş ondan öyle dedim ama belki orada başka oyunlarda da hata ile karşılaşır. Valorant kaynaklıysa uyumlu driveri bulamazsak sorunu çözmek Valorant Riot ekibine kaldı onlarda kolay kolay düzeltmez.

Olabilir hocam sadece valoratta olduğunu söylemişti arkadaş ondan öyle dedim ama belki orada başka oyunlarda da hata ile karşılaşır. Valorant kaynaklıysa uyumlu driveri bulamazsak sorunu çözmek Valorant Riot ekibine kaldı onlarda kolay kolay düzeltmez.

1 ay boyunca ticket attım ama çözemediler ben de çözülmese de çözüldü dedim kapattılar bileti.

@kino DirectX kurulumunun raporunu nasıl Process Monitor'den açacağım?

@Aslan46 haklısın ya. Ne zaman PC ile ilgili bir sorun çıksa sadece Valorant hata veriyor. Valorant'ta System error ve görünüşe göre oyunun çökmüş hatalarını da alıyorum, hala düzeltemedim. Ama LoL oynarken sıkıntı çıkmıyor. Valorant'ın sorunu.

Yeni tecrübesiz oyun genelde FPS yapmıyorlar ya Riot Vanguard sıkıntılı bence ama tam bilemiyorum sen hocaların talimatlarını takip et olmadı uyumlu driveri veya sıkıntısız açan bir RX 5500 XT kullanıcısından versiyonu iste sıkıntı Riot geliştiricilerinde %85

Onu ben hiç yapmadım yalnızca rehberini biliyorum. Başka bir oyunda sürücü çökmesi yaşadın mı veya benzer bir hata?

Hayır. Sadece Valorant'ta var bu sorun.
Yeni tecrübesiz oyun genelde FPS yapmıyorlar ya Riot Vanguard sıkıntılı bence ama tam bilemiyorum sen hocaların talimatlarını takip et olmadı uyumlu driveri veya sıkıntısız açan bir RX 5500 XT kullanıcısından versiyonu iste sıkıntı Riot geliştiricilerinde %85

Bunu konu açıp isteyebilir miyim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı