RX 5500XT'yi 8 pin olmadan kullanmak için dönüştürücü tavsiyesi

Ayazzers

Hectopat
Herkese selamlar iyi günler diliyorum.
Yaklaşık 3 yıldır kullandığım ekran kartımı önümüzdeki hafta içerisinde değiştirmek istiyorum.
Şöyle bir sıkıntı var beğendiğim ve almak istediğim ekran kartında 8 pinlik bir güç girişi mevcut.
Ama benim şu an kullandığım ekran kartında herhangi bir güç girişi bulunmamaktadır ve kullandığım Power'da da 8 pinlik bir güç kablosu yok ya da ben göremiyorum hala.
Ne yapmalıyım bu 8 pinlik ekran kartını kullanabilmem için dönüştürücü vs ne kadar yararlı ve etkili olur? Bununla ilgili yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Kullandığım Ekran kartı: MSI GeForce GTX750 Ti TwinFrozrGaming 2GB GDDR5 128Bit Nvidia DX11.2 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
Almak istediğim Ekran kartı: MSI RADEON RX 5500 XT GAMING X 8GB GDDR6 128Bit DX12 AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Power'ım ise 600W'dur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Öncelikle diğer sistem parçalarınızı tam olarak belirtirseniz bilgili arkadaşlarda daha iyi yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. Aslında kullandığınız 600W PSU da 8 pinlik güç girişi olması lazım kontrol edin. Eğer yoksa arkadaşın belirttiği gibi kalitesiz olabilir. Ayrıca bazı ekran kartlarının kutu içeriğinden dönüştürücü çıkabiliyor. Misal benim kullandığım XFX RX 590 ekran kartı içerisinden dönüştürücü çıkmıştı kutu içeriğinden.

Öncelikle teşekkürler yorumlarınız için fakat gerçekten ortada bir 8 pinlik güç bağlantı kablosu bulunmamaktadır.
İnternet'te gördüğüm bazı dönüştürücüler Molex to 8 pin tarzında
Molex to 8 pin dönüştürücü sizce ne kadar verimli ve başarılı olur tekrar teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı