RX 560 fiyatı düşer mi?

İhanerdemli

Femtopat
Akakçe'de 1078 TL'ye RX 560 4 GB ekran kartı buldum. Fiyatı uygun geldi en ucuzu bu, diğerleri 1200 - 1300 TL civarında. Sizce bu ekran kartını 1078 TL'ye satın almalı mıyım? İleride fiyatlar düşer mi sizce? 6 ay önce bu kartın fiyatı 800 TL falandı daha fazla fiyatların düşmesini beklemek istemiyorum. Siz ne dersiniz?

Hocam genelde herkes fiyatların düşeceğini söylüyor isterseniz biraz daha bekleyin.

Pandemiden ötürü üretim sıkıntısı yaşınıyor bir de mining yine patladı bu kartın mining le bir alakası yok ama oyun oynamak isteyen daha güçlü ekran kartlarını bulamadıkları için insanlar bari boş geçirmeyelim diye bu kartları kartları alıyorlar bence kısa vadede fiyatları birazcık artacak dır ama uzun vadede düşecektir 6 ay falan sonra düşer diye düşünüyorum benim fikrim bu açıkçası.

Almak ya da almamak sana kalmış.

O fiyattan almak mantıksız, zira yaza kartlar meydana çıkmaya başladıkça eski modellerin fiyatları düşmeye başlar, mining olsun diğer stok işleri ile ilgilenenler olsun yeni kartlara yönelirler. Bence ikinci elden 700 TL'ye bulmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…