RX 560 ile zcash mining ne kadar kazandırır?

Th3 R0sgu3s+

Hectopat
Daha fazla  
Emircan Gençler ben bu 2gb rx560 ile önerdiğin zcash ile nekadar kazanırım? Hesabımı yapabilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
İki seri arasındaki tek fark vbios diye biliyorum. Bu arada, Emircan Gençler ben bu 2gb rx560 ile önerdiğin zcash ile nekadar kazanırım? Hesabımı yapabilir misin?
250 TL civarı kazanırsınız. Senin yerine olsam biraz biriktirip ya 470 ya da 560 4 GB modellerini öneririm.Eğer 470 alabilirseniz iyi olur.

Çünkü ethereum mining de en az 4 GB VRAM'li GPU lazım.
Bir yanlışınızı düzeltmek istiyorum Eth de 3GB VRam gerekliliği var 4 değil GTX 1060 3GB modelinde 22-23 Mh/s hızında kazım yapılabiliyor. Nisan ayındaydı sanırım bu ekran kartlı dizüstünde kazım yapıyordum ancak benim tdp değerim 75 Watt olduğu için ekran kartında 19-20 Mh/s alıyordum. Bu dediğim olay şuan geçerli ancak DAG değeri günden güne artıyor şuan 2GB'ı geçmiş durumda galiba. Ortalama Şubat mart 2018 e kadar 3GB'ı geçmez. 4GB tabi ki daha ileriye yönelik ancak şuan en az 3GB yeterli.

Son düzenleme:
Bir yanlışınızı düzeltmek istiyorum Eth de 3GB VRam gerekliliği var 4 değil GTX 1060 3GB modelinde 22-23 Mh/s hızında kazım yapılabiliyor. Nisan ayındaydı sanırım bu ekran kartlı dizüstünde kazım yapıyordum ancak benim tdp değerim 75 Watt olduğu için ekran kartında 19-20 Mh/s alıyordum. Bu dediğim olay şuan geçerli ancak DAG değeri günden güne artıyor şuan 2GB'ı geçmiş durumda galiba. Ortalama Şubat mart 2018 e kadar 3GB'ı geçmez. 4GB tabi ki daha ileriye yönelik ancak şuan en az 3GB yeterli.
Yakında DAG dosyası yüzünden 3 GB yeterli olmayacağından 4 GB dedim. Zaten elinde Nvidia GPU varsa Zcash mining yapman yararına olacaktır.

Yakında DAĞ dosyası yüzünden 3 GB yeterli olmayacağından 4 GB dedim. Zaten elinde Nvidia GPU varsa Zcash mining yapman yararına olacaktır.
Üstteki mesajınızdan 4GB altı VRam ile şuan kazı yapılamaz şeklinde anlaşıldığı için düzeltme ihtiyacı duydum. Onun dışında katılıyorum zaten belirttiğim gibi her geçen gün genişliyor DAG dosyası.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı