A Atacankeles Femtopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 1 3 Eylül 2020 #1 ASUS RX 560 O2G adlı bir ekran kartı almıştım eskiden kasaya taktigimda ve LoL'e girdiğimde 1 FPS veriyor.
ASUS RX 560 O2G adlı bir ekran kartı almıştım eskiden kasaya taktigimda ve LoL'e girdiğimde 1 FPS veriyor.
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2020 #2 Bu bir işaret. Derecelide Yasuo mu kitliyorsun? Ondan olabilir. Ha bu arada bu yazdığın bilgiler ile kimse yardımcı olamaz sana. Vermen gereken bilginin %90'ı yok. Artı 0 Eksi
Bu bir işaret. Derecelide Yasuo mu kitliyorsun? Ondan olabilir. Ha bu arada bu yazdığın bilgiler ile kimse yardımcı olamaz sana. Vermen gereken bilginin %90'ı yok.
TrueGamingg Megapat Katılım 3 Ağustos 2015 Mesajlar 546 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2020 #3 Atacankeles dedi: ASUS RX 560 O2G adlı bir ekran kartı almıştım eskiden kasaya taktigimda ve LoL'e girdiğimde 1 FPS veriyor. Genişletmek için tıkla... Stabilite nasıl? Artı 0 Eksi
Atacankeles dedi: ASUS RX 560 O2G adlı bir ekran kartı almıştım eskiden kasaya taktigimda ve LoL'e girdiğimde 1 FPS veriyor. Genişletmek için tıkla... Stabilite nasıl?