RX 560 oyunlarda ısınıyor

heturan53

Hectopat
Daha fazla  
RX 560 FurMark testi yaptığımda veya oyun oynadığımda %100 kullanımda 80 derecelere geliyor fakat fan seviyesi otomatikteyken %30 seviyesinde. Kendim manuel olarak %70'e çektiğimde sıcaklık düşüyor. Neden otomatik olarak artırmıyor fan seviyesini?

Son düzenleyen: Moderatör:
560 kullanıyorum bende tek fanlı olarak 80 81 derece görüyorum oyundayken o kadar fazla dert etmeyin normal yani. Malum havalar aşırı sıcak.

RX 560 FurMark testi yaptığımda veya oyun oynadığımda %100 kullanımda 80 derecelere geliyor fakat fan seviyesi otomatikteyken %30 seviyesinde. Kendim manuel olarak %70'e çektiğimde sıcaklık düşüyor. Neden otomatik olarak artırmıyor fan seviyesini?

Radeon Software'den min akustik sınırı fulleyin benim akustik sınırım 1091 yani 1091 MHz'den aşağı düşerse fan deviri yükselecek sıfır RPM açık durmasın oyundayken.
Bu ara da oyuna göre profil oluşturabilirsiniz ben öyle yapıyorum oyundayken fan hep çalışıyor masaüstünde iken global ayarları kullanıyor otomatik.

Rx 460 var bende de o da %40 seviyesini hiç aşmıyordu. Direkt kendim ayarladım. Sizde öyle yapın bence, bir sorun olmuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı