RX 560 satıp RX 570 Almak

Makaleler
6
Daha fazla  
RX 560 ekran kartımı 400-450 liraya satıp RX 570 almak istiyorum. İşlemcim R3 2200G. Bu kartı satıp 850-900 liraya sıfır RX 570 almak mantıklı mı? Kara cuma indirimi ile düşer diye tahmin ediyorum ama güvenemiyorum. 500 lira bütçe ile bilgisayarımı güçlendirmek istiyorum ve ekran kartına kadar verdim. SSD ve 16 GB RAM'im var zaten. İşlemciyi değişirsem pek etki etmez diye düşünüyorum. RX 560 ile darboğaz yapmıyor zaten. N11 sitesinde satılan 600-650 liralık RX 570 ekran kartları nasıl? Madencilik için kullanılmadığı yazıyor ama güvenemiyorum.

Son düzenleme:
Mantıklı olur. 2 kat güç farkı var.
2. el de alınabilir ancak biraz riskli. Mining olup olmadığını anlamak pek mümkün değil. Satıcının insafına kalmış bir şey. Mining yapıp yapmadım diyenler de az değil. Bütçe uygunsa sıfır almanızı öneririm.

Mining kartlarda bir sorun yok alabilirsiniz ben aldım 3 yıl kullandım.

Mining kartlarda bir sorun yok alabilirsiniz ben aldım 3 yıl kullandım.
Genel konuşmak doğru olmaz. Mining işini bilinçli şekilde, karta zarar vermeyecek şekilde yapanlar da var, kartın pestilini çıkaranlar da var. Siz sorun yaşamamış olabilirsiniz ancak bu konuda sorun yaşayan bir sürü kişi var.

Bazıları 3-6 ay mining yapılmış diyor ama kartın garantisi bitmiş diyor. N11 sitesinde teşhir diye geçiyor ve 1 yıl kendileri garanti veriyor ama pek güvenilir gelmiyor. İkinci el alıp işlemciyi R5 1600 yapmak mantıklı geliyor ama riskli. R3 2200G 300 liraya satılır diye düşünüyorum. 1 yıllık kutusu faturası falan var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…