RX 560 sistem Rust gibi oyunlarda kasıyor

yusufcan1636

Hectopat
Yer
BURSA
Fh5 de çok arada takılma olsa da 900 p yüksek ayarlarda, FH4 1920x1200 p de Ultra'da sorunsuz oynarken. Rust da çok fazla donuyor takılıyor anca 720p Low ayarlarda oynayabiliyorum. O da arada bir takılıyor yine. Rust gibi bazı oyunlarda oluyor bazı oyunlarda da olmuyor. Anlamadım bir türlü. İleride sistemi Full yeniden dizeceğim. Soruna çözüm bulursam gerek kalmayabilir. Şimdiden teşekkürler.

Sistemim.
RX 560 2 GB Sapphire OC.
i5 3470.
12 GB DDR3 1600 MHz RAM.
500GB HDD.
650W PSU.

Son düzenleme:
Bazı arkadaşlar çok gereksiz önerilerde bulunmuş sizin sisteminiz için SSD ve RAM şart Rust oynamak istiyorsanız öncelikle bu ikisine yönelin daha sonra ekran kartı + işlemci satıp üstüne bir miktar koyarak i7 3770+1050 Ti vs alabilirsiniz. H55 ve X3440 olayına girismeyin sakın.

Bazı arkadaşlar çok gereksiz önerilerde bulunmuş sizin sisteminiz için SSD ve RAM şart Rust oynamak istiyorsanız öncelikle bu ikisine yönelin daha sonra ekran kartı + işlemci satıp üstüne bir miktar koyarak i7 3770+1050 Ti vs alabilirsiniz. H55 ve X3440 olayına girismeyin sakın.

Neden H55 X 3440 almayayım?

Hocam 12 GB ram var zaten, buradaki asıl pay ekran kartı tarafında. Ayriyeten 3440 işlemciye neden girilmesin? Güzel bir oc ile çok güzel performanslar elde edilebiliyor.

Hocam 12 GB RAM var zaten, buradaki asıl pay ekran kartı tarafında. Ayrıyeten 3440 işlemciye neden girilmesin? Güzel bir OC ile çok güzel performanslar elde edilebiliyor.

Bakın Rust oyunundan bahsediyoruz RAM sömüren bir oyun kendim de zaten RAM konusunda çok sıkıntı çektim oyun çoğu yerde en az 13-14 GB RAM kullanıyor 16 GB RAM aşağısı kurtarmıyor oyunu. Drop yemesindeki en önemli iki etken HDD kullanmasi ve RAM yetersizliği ekran kartı da pek yeterli sayılmaz ama 1080p Low ayarda 60FPS verecek bir kart.
Benim yazacaklarım bu kadar dostum tavsiyem X3440 olayına girisme. @yusufcan1636

Bakın Rust oyunundan bahsediyoruz RAM sömüren bir oyun kendim de zaten RAM konusunda çok sıkıntı çektim oyun çoğu yerde en az 13-14 GB RAM kullanıyor 16 GB RAM aşağısı kurtarmıyor oyunu. Drop yemesindeki en önemli iki etken HDD kullanmasi ve RAM yetersizliği ekran kartı da pek yeterli sayılmaz ama 1080p Low ayarda 60FPS verecek bir kart.

RAM zaten alacağım birkaç güne.
SSD de bende vardı bozuldu iade ettim stoğa gelmesini bekliyorum indirimli verecekler.
Benim yazacaklarım bu kadar dostum tavsiyem X3440 olayına girisme. @yusufcan1636

Neden almamam gerektiğini söyleyebilir misiniz? Bilmiyorum çünkü.

RAM zaten alacağım birkaç güne.
SSD de bende vardı bozuldu iade ettim stoğa gelmesini bekliyorum indirimli verecekler.

Neden almamam gerektiğini söyleyebilir misiniz? Bilmiyorum çünkü.

Yukarıda belirtmiştim zaten şu an kullandığın islemci ve anakarttan daha düşük ve eski bu tarz işlere girmek yerine direk kendine 2.el i7 3770 alabilirsin.

Sadece Ekran kartı değil diğer bileşenlerde zayıf kalmış böyle oyun için en fazla bu beklenirdi benim RX 560 sistem bile 1080p Low ayarda 55-65 arası veriyor

Sadece ekran kartı değil diğer bileşenlerde zayıf kalmış böyle oyun için en fazla bu beklenirdi benim RX 560 sistem bile 1080p Low ayarda 55-65 arası veriyor.

Fh 5 de yüksek ayarlarda fh 4 de Ultra 1920x1200 p de oynayabiliyorum ama.
Yukarıda belirtmiştim zaten şu an kullandığın islemci ve anakarttan daha düşük ve eski bu tarz işlere girmek yerine direk kendine 2.el i7 3770 alabilirsin.

Sadece Ekran kartı değil diğer bileşenlerde zayıf kalmış böyle oyun için en fazla bu beklenirdi benim RX 560 sistem bile 1080p Low ayarda 55-65 arası veriyor
Baktım da x3440 ile i7 3770 ile aynı fiyat tutuyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı