RX 560 sistemi yükseltmeye hangi parçadan başlanmalı?

Sadece Valorant değil başka oyunları da hesaba kattım ben. Zaten araştırdığımda PCI-e 3.0 olan 6500XT bulamadım. :D
Ekran kartıyla ilgili bir şey değil PCI-e girişi, anakartla ilgili. 3.0 bir anakarta takarsanız 3.0 olarak, 4.0 olan bir anakarta takarsanız 4.0 olarak çalışır. Tabii işlemci desteği de lazım. AMD'ler için 3000 serisi işlemcilerde 4.0 desteği var.

Nasıl modeller? Hangi 2 farklı? Ayrı ayrı atar mısınız modelleri.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Ya tamam ben de bundan bahsediyorum zaten. İkisi aynı kart, sadece 4.0 olanın anakartı 4.0 destekliyor. Yani 6500XT'nin 3.0 ve 4.0 diye sürümleri yok. 4.0'da daha performanslı çalışıyor ama 3.0 olarak da çalışıyor.

Ya tamam ben de bundan bahsediyorum zaten. İkisi aynı kart, sadece 4.0 olanın anakartı 4.0 destekliyor. Yani 6500XT'nin 3.0 ve 4.0 diye sürümleri yok. 4.0'da daha performanslı çalışıyor ama 3.0 olarak da çalışıyor.
Seni anlıyorum da kartın PCI-e olan ekran kartı, kutularına bakarsan orada da yazar PCI-e 4 yazar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı