RX 560 ve 8320 sistem ne kadar eder?

202094

Kilopat
Dostlar selam. Yeni kasa alacağım için elimdeki kasayı elimden çıkarmaya karar verdim. Ne ederinin altına ne de ederinin üstüne satmak istiyorum. Sizlerin fikirini almak istedim. Kabataslak toplam ne kadar edeceğini söylerseniz çok memnun olurum. Parçalar oldukça eski ama illah bir ederi olur diye düşünüyorum. Bilgisayarcıya parça parça satmak dogru mudur? Parçaları aşağıya bırakıyorum.

Anakart: Gigabyte GA-970A-DS3p
RAM: 8 GB 800 MHz DDR3.
Ekran kartı: Radeon RX 560 2 GB.
İşlemci: AMD 8320 (tm) eight Core 3.5 GHz.

Parça parça mı satmak lazım? Nasıl yapabilirim.
Parça parça satarsanız anca 3K edebilir bence. Ekran kartı para ediyor, işlemci 400-500 piyasası var.

1600 ekran kartı + 500 işlemci + (RAM Mhz yanlış yazdınız galiba) + Diğer parçalar 400-500 diyebiliriz. Belki o kadar bile etmeyebilir.

Parça parça satarsanız anca 3K edebilir bence. Ekran kartı para ediyor, işlemci 400-500 piyasası var.

1600 ekran kartı + 500 işlemci + (RAM Mhz yanlış yazdınız galiba) + Diğer parçalar 400-500 diyebiliriz. Belki o kadar bile etmeyebilir.

Ram dogru yazayım diye araştırdım iyice. Çalıştıra cmd yazıp bir kod girdim. Mhz hızı en üstte 800 altında 667 yazıyordu bende 800 dogrudur diye öyle yazdım. 667 de olabilir tabi. Herhangi bir bilgisayarcıya gidip parça parça satmamı tavsiye eder misiniz? Kasa halinde satmayı düşünmüyorum. Vakit alacağı için.
4'e vermenizi tavsiye ederim.Tüm halde satarsanız hızlı gider.
Bilgisayarcıya gidip parça parça satmak yanlış mı olur. Kasa halinde satmayı düşünmüyorum vakit alacağı için. Ya da bilgisayarcı kasa halinde alır mı çok acemiyim bu konularda ondan soruyorum.

Ram dogru yazayım diye araştırdım iyice. Çalıştıra cmd yazıp bir kod girdim şu an aklıma gelmiyor. Mhz hızı en üstte 800 altında 667 yazıyordu bende 800 dogrudur diye öyle yazdım. 667 de olabilir tabi. Herhangi bir bilgisayarcıya gidip parça parça satmamı tavsiye eder misiniz? Kasa halinde satmayı düşünmüyorum. Vakit alacağı için.

Bilgisayarcıya gidip parça parça satmak yanlış mı olur. Kasa halinde satmayı düşünmüyorum vakit alacağı için. Ya da bilgisayarcı kasa halinde alır mı çok acemiyim bu konularda ondan soruyorum.
4K falan etmez hocam, zaten parçaları sarı siteye yazın aşağı yukarı 3K bile etmiyor. RAM frekansı görev yöneticisinde bellek kısmında Hız olarak yazar. DDR2 8 GB var mı emin değilim. Konuda DDR3 yazmışsınız ancak 800 Mhz DDR2'dir.

4K falan etmez hocam, zaten parçaları sarı siteye yazın aşağı yukarı 3K bile etmiyor. RAM frekansı görev yöneticisinde bellek kısmında Hız olarak yazar. DDR2 8 GB var mı emin değilim. Konuda DDR3 yazmışsınız ancak 800 Mhz DDR2'dir.

Hocam böyle daha net anlaşılır herhalde.
Fotoğrafladım.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    80,5 KB · Görüntüleme: 34

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı